EN

Snabbfakta

Byggstart

Q2 2021

Adress

Kallebäcks Torggata 12, 16, 20, 26, 28, 30

Skummjölksgatan 9, 11 & 13

Arkitekt

Voten/CREAM Architects

Antal lägenheter

182 hyresrätter (1 rok - 47 st, 2 rok - 93 st, 3 rok - 38 st, 4 rok - 3 st, 5 rok - 1 st)

Antal våningar

6 våningar

Hiss

Ja

Tvättmaskin och torktumlare

Ingår i alla lägenheter

El, varm- och kallvatten

Ingår inte i hyran

Bil- och cykelpool

Medlemskap ingår via Elbilio

Fiber

Telenor eller Tele2 - teckna ett eget avtal

Rökfritt boende

Ja

Uthyrning

Lägenheterna hyrs ut via Wallenstams bostadskö, registrera dig här. Läs mer om våra krav och kriterier här. 

Hyra

Presenteras i samband med att uthyrningen startar. 

Mikrovågsugn

Ja

Handdukstork

Ja

Induktionshäll

Ja

Säkerhetsdörr

Ja

Brandvarnare

Ja

Balkong/uteplats

De flesta har

Förråd

Källare och vind

Parkering

Separat parkering, samnyttjande inom hela området.

Cykelparkering

Ta dig fram med bil- och cykelpool

Här ska det vara enkelt att leva och ta sig fram. Du som bor här kommer ha tillgång till både bil- och cykelpool. Vi underlättar också för dig att förvara, pumpa och reparera din cykel genom väderskyddade cykelplatser och cykelstudios i samtliga kvarter. Det är smidigt att ta bussen till och från Kallebäck och våra hyresgäster i Kallebäcks Terrasser kommer erbjudas en månads gratis kollektivtrafikkort i samband med inflyttning. Det kommer finnas ett begränsat antal parkeringsplatser och de hyrs separat och samnyttjas

Läs mer

Tankar från arkitekten

"Eftersom Närheten ligger mitt i det nya bostadsområdet blir det något av ett nav, där varje fasad får en egen karaktär som svar på sina intilliggande grannar och gator. Stor omsorg har lagts på fönstersättning i fasaderna, med extra fokus på bottenplan där lokaler till stor del väntas ligga.

Tegelsorter i bottenplan är noggrant utvalda ihop med putskulörer och gör att varje huskropp i kvarteret får sin unika prägel, samtidigt som de harmoniserar med varandra och skapar ett sammanhållet kvarter. Speciellt tydligt blir det när man kikar in på den ljusa innergården från släppet i öster. Från sockelvåning ända upp till takfot är detaljer studerade och utformade för att se bra ut både på håll och när man kommer nära inpå byggnaden. På så sätt får både förbipasserande och de som bor i kvarteret njuta av det."

Filip Karlén, CREAM Architects

Ta ditt boende till en ny nivå – i Kallebäcks Terrasser

Upptäck Kallebäcks Terrasser med sin härliga utsikt – och närhet till allt! Njut av cykelavstånd till city, mysigt häng i Terrassparken och promenader i Delsjöområdet. Sa vi att restauranger, gym, vårdcentral, apotek och skola ligger alldeles runt hörnet? Dessutom går bussen precis utanför! Addera en central torggata med butiker som håller på att växa fram och närheten till Lackarebäcksberget – och du får en perfekt blandning av natur och bekvämligheter.

Det byggs för fullt och inflyttning sker löpande. När Kallebäcks Terrasser står klart kommer det att finnas nästan 2000 lägenheter från 1-6 rok. Med sitt strategiska läge precis intill E6:an och riksväg 40 kommer du dessutom snabbt iväg – även om det kommer ta emot att åka härifrån.

Välkommen till en smidigare vardag!

Hållplats

0-200 m

Cykelpool

Bilpool

Handel

Från 2023

Lekplats

Terrassparken, klar sommaren 2023.

Skola

Öppnar HT 2023

Interaktiv översikt

Håll muspekaren över en byggnad eller intressepunkt för att se vad det är. Det går även att klicka på en byggnad för att få mer information.

Söka hyresrätt hos

Kallebäcks Terrasser är ett av flera projekt som vi förmedlar via vår kostnadsfria bostadskö. Uthyrningsprocessen påbörjas ca 6-8 månader innan inflyttning. Här ser du hur hela processen går till för att söka hyresrätt hos oss.

Till bostadskön
 • Intresseanmälan

  Du som står i vår bostadskö väljer på Mina Sidor vilken stad och vilka områden du vill bo i. När ett projekt är klart för uthyrningen skickar vi ett mejl till de som valt området som projektet ligger i. Därefter kan du som är intresserad av projektet göra en intresseanmälan på Mina Sidor.

 • Visning och rangordning

  Du som har anmält ditt intresse och har flest köpoäng får ett mejl med information om visning och rangordning. Du rangordnar de lägenheter du önskar söka på Mina Sidor. Tänk på att du måste rangordna för att gå vidare i uthyrningsprocessen.

  På visningssidan hittar du projektets lägenhetslista.

 • Preliminärt erbjudande

  Om du har tillräckligt med köpoäng får du ett mejl med ett preliminärt erbjudande om lägenhet.

  Du har rätt att tacka nej till lägenhetserbjudanden tre gånger under ett års tid. Tackar du nej fler gånger kan du inte söka boende hos oss under sex månader

 • Ansökan

  Du gör en ansökan för den lägenhet du preliminärt blivit erbjuden på Mina Sidor. Om våra uthyrningskriterier inte uppfylls går erbjudandet vidare till den med näst flest köpoäng.

   

 • Kontrakt

  Vid godkänd ansökan och skrivet kontrakt nollställs dina och din eventuella medsökandes köpoäng.

;

Bo hos Wallenstam

Vi vill att våra hyresgäster ska trivas och bo länge hos oss. Därför försöker vi skapa så bra förutsättningar som möjligt för att du ska trivas hos oss, både inne i din lägenhet och i närområdet. Vi erbjuder bland annat:

- Kundservice
- Mina sidor
- App

Läs mer