EN
En ung kvinna drick kaffe på en uteservering

För mer information och priser, vänligen kontakta din kundansvariga.

Städservice

Wallenstams städservice ser till att lokalen hålls välstädad och fräsch. Städservicen erbjuds på alla nivåer, från den minsta till den största lokalen. I städningen kan allt från normal kontorsstädning till fönsterputs, hyra av entrémattor och skyddsbehandling av golv ingå. Då varje lokal är unik anpassas givetvis städtjänsten efter dina specifika önskemål. Därför kommer vår städleverantör till dig för att ni tillsammans ska kunna gå igenom vad just din städtjänst ska innehålla.

Vaktmästeri

Ofta tar små vardagssysslor på kontoret mycket tid och kraft i anspråk. Med Wallenstams vaktmästeritjänst får du en extra resurs som tar hand om lokalrelaterade göromål som exempel enklare snickeriarbeten, byte av lampor, hantering av kartonger och återvinningsmaterial, montering och flytt av möbler. Vanligtvis kommer vi överens om hur många timmar och besök i månaden du önskar. Du samlar då på dig uppgifterna du vill ha utförda, som vaktmästaren sedan tar hand om vid besöket. Du kan förstås också använda tjänsten på avrop, d v s att du ringer då du behöver hjälp. För att göra det smidigt kommer kostnaden på din hyresavi.

Har du förslag på mer service från oss? Låt oss veta!

Kaffemaskin

Kaffe är en självklarhet på de flesta arbetsplatser, men hanteringen är inte alltid lika självklar. Vi erbjuder via vår leverantör färskbryggmaskiner som tillverkar flera olika drycker. Vår leverantör hjälper dig att hitta rätt maskin och sköter sedan påfyllning av kaffe och service på maskinerna. Tjänsten faktureras direkt av vår samarbetspartner. Vi har en rad olika kaffemaskiner att välja mellan och du väljer själv vilka bönor du vill ha från gång till gång och i sortimentet finns även ekologiskt kaffe.

Fruktfat

Vi erbjuder våra hyresgäster möjligheten att beställa färsk frukt till ett förmånligt pris. Fruktleveransen består av bananer, olika sorters äpplen och päron toppat med säsongens nyskördade frukter. Frukten läggs prydligt upp på fat i olika storlekar, som i regel rymmer 3, 5, 7 och 10 kg. Wallenstams fruktfat innehåller alltid färsk frukt av hög kvalitet. Utöver de ordinarie fruktfaten så erbjuder vi även ekologisk och rättvisemärkt frukt. För att göra det smidigt kommer kostnaden på din hyresavi.

Avfallshantering

Vi vet att ju bekvämare det är att källsortera, desto mer sorterar vi. Därför erbjuder vi via våra samarbetspartners Hans Andersson Recycling och Renova både förvarings- och hämtningslösningar direkt i din lokal. Välj vilka tjänster som passar dig bäst.

  • Returpapper: Lägg dina kontorspapper i en återvinningslåda. När den är full tömmer du den i returpappersbehållaren som hämtas på ditt kontor.
  • Farligt avfall: Med smarta, kontorsanpassade kärl kan du sortera toners, glödlampor, batterier, lysrör, allt för avhämtning och omhändertagande.
  • Sekretess: Alla papper som inte ska komma i orätta händer kan du lägga i en sekretessbehållare för säker hantering.
  • Extra sortering: Wellpapp, glas, plast, metall kan du lägga i avsedda kärl för bekväm avhämtning.
  • Mycket och skrymmande: Uttjänta möbler, bildskärmar, säckar och kartonger. Kanske behöver du extra hämtning eller hyra en container.

Kontakta din kundansvariga som ser till att rätt person hos våra samarbetspartners kontaktar dig. Som Wallenstam-hyresgäst får du en särkskild rabatt. 

Försäkringar

Wallenstam har ett försäkringssamarbete med Länsförsäkringar. Som lokalhyresgäst hos Wallenstam får du 10 % rabatt på din företagsförsäkring om du tecknar den hos Länsförsäkringar. Dessutom betalar du endast en halv grundsjälvrisk om skadan trots allt skulle drabba din egendom.

Kontaktperson hos Länsförsäkringar i Göteborg är Jonas Persson. Välkommen att kontakta honom på telefon: 031-702 14 23 eller jonas.persson@lansforsakringar.se Hyr du lokaler i Stockholm är du också välkommen att kontakta Jonas Persson som hänvisar dig till en kontaktperson på plats.