EN

Snabbfakta

Byggstart:

2022

Antal bostäder:

8 st radhus

Arkitekt:

PE Arkitekter

Försäljning:

Radhusen säljs via mäklare Tomas Ahre på Ahre Villor och våningar, tomas.ahre@ahre.se

Materialval

I Pixbo Sjöterrass finns även två interiöra inredningskoncept. Beroende på vilket hus du väljer
får du antingen en ljus eller en mörk interiör färgsättning.

Adress

Gunnebovägen 1 A-D
Gunnebovägen 3 A-D

Antal våningar

Gunnebovägen 1 A-D 2 våningar + takplan

Gunnebovägen 3 A-D 3 våningar + takplan

Tvättmaskin och torktumlare

Ja

El, varm- och kallvatten

Elabonnemang tecknas individuellt för varje radhus, medan vatten
levereras av föreningen och debiteras enligt faktisk förbrukning. Varje
radhus har även en egen värmepump och solceller på taket.

13 parkeringar inom föreningen och Gunnebovägen 3 A-D har generösa garage på 30 kvadratmeter

Fiber

Föreningen har tecknat
ett gruppavtal med Tele2 för leverans av både bredband och TV.

Miljörum

Inom kvarteret finns
ett miljörum för källsortering och återvinning.

Takterrass

Busshållplats

0 m

Parkering

Lekplats

300 m, Ängsvägen

Prospekt

Ta del av det  digitala prospektet för Pixbo Sjöterrass nedan!

Prospekt

Arkitektur & inredning

Arkitekturen i Pixbo Sjöterrass är ett välbalanserat möte mellan historisk charm och samtida estetik. Inspirationen är hämtad från 40-talets charmiga formspråk – omsatt i en modern tolkning som framhäver det bästa av dåtid och nutid.

Exteriört är fasaden klädd i cederspån, ett hållbart och naturligt träslag som inte bara ger husen en tidlös karaktär, utan även erbjuder utmärkt motstånd mot väder och vind. Invändigt präglas husen av smarta, väldisponerade planlösningar som tar vara på varje kvadratmeter och gör det enkelt att möblera kreativt och fritt.

Inredningen är en hyllning till nordisk minimalism, med rena linjer och naturliga material. Golven pryds av en enstavig ekparkett, och i köket finner du vitvaror från Electrolux, inramade av kvalitativa ytskikt från Ballingslöv. I badrum och hall möts du av ett ljusgrått klinkergolv – en elegant tolkning av natursten som tillför en samtida elegans till ditt hem. De generösa fönsterpartierna bidrar i sin tur med ett överflöd av naturligt ljusinsläpp i flera väderstreck.

I Pixbo Sjöterrass finns även två interiöra inredningskoncept. Beroende på vilket hus du väljer får du antingen en ljus eller en mörk interiör färgsättning.

Materialval

Inredningskoncept

I Pixbo Sjöterrass har vi två interiöra inredningskoncept, ett ljust grått och ett mörkt i svartbetsad ek.

Välkommen på visning!

Nedan kan du ta del av vår 360-visning genom att klicka på de olika vita punkterna. Du kan även skifta mellan ljust och mörkt inredningskoncept.

Mäklare Tomas Ahre om Pixbo Sjöterrass

Husens arkitektur är en hyllning till 40-talets estetiska charm, men med en modern twist. Här har tid och omsorg investerats i varje detalj för att skapa bostäder som andas kvalitet, hela vägen från de formstarka fasaderna ner till de smakfulla inredningsdetaljerna. De imponerande takterrasserna, de genomtänkta planlösningarna och de noggrant utvalda materialen skapar tillsammans en fin balans mellan historisk elegans och modern design.

Området

Pixbo är ett bostadsområde i tätorten Mölnlycke som är beläget i Härryda kommun. Området ligger på södra sidan av Rådasjön och är mycket kuperat då det är byggt på och runt en höjd som kallas Björnåsen.

Området kring Rådasjön varit ett naturreservat sedan 2004 och är ett värdefullt natur-, kultur- och friluftsområde. I lövskogarna kan du njuta av fina rundor runt Rådasjön och har nära till Stensjön, Gunnebo Slott och västra Mölnlycke. Rådasjön har även en badplats som både är barnvänlig och lättillgänglig med brygga och fin sandbotten. Norr om Rådasjön ligger Råda Säteri vilket har en mycket välbevarad kulturhistorisk miljö med anor ändå från medeltiden.