EN

Vår bostadskö

Vi har en egen kostnadsfri bostadskö, genom den förmedlar vi delar av våra lägenheter.

När du har ställt dig i vår bostadskö får du ett konto på Mina Sidor. Där hittar du all information om ditt kökonto tex hur många ködagar du har eller när du behöver uppdatera din kötid. Här har du också möjlighet att till exempel specificera vilka områden och vilken typ av lägenhet du är intresserad av.

Det är också på Mina Sidor som uthyrningsprocessen sker, här publiceras intresseanmälningar för respektive projekt samt lediga lägenheter i befintligt bestånd. På Mina sidor gör och skickar du också in din lägenhetsansökan.

Under lediga bostäder hittar du information om våra projekt som är under planering/byggnation och uthyrning samt befintliga lägenheter som är lediga.

Ställ dig i vår kö

   

Uthyrningsprocessen för våra nyproducerade lägenheter

Vår ansökningsprocess för att söka en nyproducerad hyresrätt består av ett antal olika steg. För att ha en chans att få en lägenhet är det viktigt att du som sökande genomför alla de olika stegen.

För varje steg i uthyrningsprocessen kommer du att få ett mejl av oss med information om vad som behöver göras.

 

Till vår bostadskö
 • Intresseanmälan

  Du som står i vår bostadskö väljer på Mina Sidor vilken stad och vilka områden du vill bo i. När ett projekt är klart för uthyrningen skickar vi ett mejl till de som valt området som projektet ligger i. Därefter kan du som är intresserad av projektet göra en intresseanmälan på Mina Sidor.

 • Visning och rangordning

  Du som har anmält ditt intresse och har längst kötid får ett mejl med information om visning och rangordning. Du rangordnar de lägenheter du önskar söka på Mina Sidor. Tänk på att du måste rangordna för att gå vidare i uthyrningsprocessen.

  På visningssidan hittar du projektets lägenhetslista.

 • Preliminärt erbjudande

  Om du har tillräckligt med kötid får du ett mejl med ett preliminärt erbjudande om lägenhet.

 • Ansökan

  Du gör en ansökan för den lägenhet du preliminärt blivit erbjuden på Mina Sidor. Om våra uthyrningskriterier inte uppfylls går erbjudandet vidare till den med näst flest ködagar.

 • Kontrakt

  Vid godkänd ansökan och skrivet kontrakt nollställs din kötid.

;