EN

Vår bostadskö

Vi har en egen kostnadsfri bostadskö, genom den förmedlar vi alla eller en del av våra lägenheter.

När du har ställt dig i vår bostadskö får du ett konto på Mina Sidor. Där hittar du all information om ditt kökonto tex hur många ködagar du har eller när du behöver uppdatera din kötid. Här har du också möjlighet att till exempel specificera vilka områden och vilken typ av lägenhet du är intresserad av.

Det är också på Mina Sidor som uthyrningsprocessen sker, här publiceras intresseanmälningar för respektive projekt samt lediga lägenheter i befintligt bestånd. På Mina sidor gör och skickar du också in din lägenhetsansökan.

Under lediga bostäder hittar du information om våra projekt som är under planering/byggnation och uthyrning samt befintliga lägenheter som är lediga.

Ställ dig i vår kö

   

Uthyrningsprocessen för våra nyproducerade lägenheter

Här ser du hur hela processen går till för att söka en nyproducerad hyresrätt hos oss.

Till vår bostadskö
 • Intresseanmälan

  Du som står i vår bostadskö får under Mina Sidor välja vilken stad och vilka områden du är intresserad av. När ett projekt är klart för uthyrning skickar vi ut ett mejl till dem som valt det område som projektet ligger i. Är du intresserad av det projektet får du anmäla ditt intresse på Mina Sidor.

 • Visning och rangordning

  Du som har anmält ditt intresse och har längst kötid får ett mejl med information om digital visning och rangordning. På visningssidan finns även projektets lägenhetslista. Du får sedan rangordna de lägenheter du önskar söka på Mina Sidor.

 • Preliminärt erbjudande

  Om du har tillräckligt med kötid får du ett mejl med ett preliminärt erbjudande om lägenhet.

 • Ansökan

  Du gör en ansökan för den lägenhet du preliminärt blivit erbjuden på Mina Sidor. Om våra uthyrningskriterier inte uppfylls går erbjudandet vidare till den med näst flest ködagar.

 • Kontrakt

  Vid godkänd ansökan och skrivet kontrakt nollställs din kötid.

;