EN

Våra kärnvärden

Vi arbetar tillsammans utifrån våra tre kärnvärden:

 • Repekt
 • Utveckling
 • Engagemang

För att du ska trivas hos oss är det därför viktigt att du sympatiserar med dessa.

Myran, som utgör en del av vår logotyp, är mer än ett varumärke, symbol eller illustration. Den har ett starkt signalvärde då den är social, flitig, stark, uthållig och samarbetsvillig; egenskaper som på ett tydligt sätt beskriver oss på Wallenstam.

— Vd Hans Wallenstam

Vad är viktigast för att du ska trivas på jobbet?

”En familjär känsla där alla tillåts att bidra och utmana, högt till tak och glädje i att tillsammans skapa värde”

- Malin Ek, Projektledare IT

Hälsa och friskvård

Under det senaste decenniet har vi utvecklat en hög medvetenhet hos medarbetarna kring kost, rörelse och träning som idag genomsyrar hela organisationen. Vi erbjuder bland annat:

 • Kontinuerliga hälsokontroller
 • Generöst friskvårdsbidrag
 • Egna gym
 • Regelbundna föreläsningar med fokus på hälsa och friskvård
 • Gemensamma träningspass

Våra hälsoinspiratörer inspirerar medarbetare till en aktiv, varierad och hälsosam livsstil. Tillsammans anordnas bland annat gruppträning, yoga och löpning. Vi kan även stolt berätta att vårt korpenlag i fotboll vunnit serien tre år i rad!

I vår lunchrestaurang på huvudkontoret erbjuds dagligen klimatsmart och hälsosam frukost samt lunch med stor salladsbuffé. Den fysika arbetsmiljön är god och kontoren är utrustade med ergonomiska arbetsplatser. För att underlätta livspusslet erbjuds de som har möjlighet en fleibilitet att arbeta hemifrån när det passar.

Hållbarhetsfokus

Vi har stort fokus på hållbarhet även ur ett medarbetarperspektiv. Vi uppmuntrar våra medarbetare att använda poolcyklar som finns till förfogande.  För längre sträckor finns öven ett gäng eldrivna poolbilar att låna. Vi erbjuder också:

 • Cykelrum för de som cyklar till jobbet
 • Smidig hantering av kollektivtrafikårskort
 • Kontor med närhet till flertalet knutpunkter

För oss är jämställdhet och mångfald viktiga principer såväl vid rekryteringar som i vårt interna arbete. Samarbetsklimatet präglas av en positiv människosyn och av ömsesidig respekt för varandra.

Vi arbetar för att vara en engagerad samhällsmedborgare på många sätt och har väl utvecklat CSR-arbete, läs mer om hur vi jobbar med CSR här.

Utvecklingsmöjligheter

Vi tror att utveckling och förändringar är en förutsättning för framgång och vill profilera oss som ett utvecklande fastighetsbolag.

Det är viktigt för oss att våra medarbetare har möjlighet att växa och utvecklas inom företaget. Vi strävar att ha tydliga mål för medarbetares kompetensutveckling och satsar årligen på både extern och intern utbildning. Vi värnar om intern rekrytering och när vi har lediga tjänster försöker vi därför i första hand ge möjligheten till någon som redan jobbar i företaget.

Klicka här för att se våra medarbetare berätta om sina roller och utvecklingsmöjligherna hos oss på Wallenstam