EN

Snabbfakta

Byggstart

Q3 2020

Arkitekt

Liljewall Arkitekter

Antal lägenheter

73 hyresrätter och 12 delningslägenheter

Lägenhetsstorlek

1-4 rok (1 rok - 19 st, 2 rok - 26 st, 2,5 rok - 1 st, 3 rok - 24 st, 3,5 rok - 1 st, 4 rok – 2 st)

Hiss

Ja

Tvättmaskin och torktumlare

Ingår i alla lägenheter

El, varm- och kallvatten

Ingår inte i hyran

Uthyrning

Lägenheterna hyrs ut via Wallenstams bostadskö, registrera dig härLäs mer om våra krav och kriterier här. Colives delningslägenheter hyrs ut via Colive.

Hyra

Presenteras i samband med uthyrning

Bil- och cykelpool

Medlemskap ingår via Elbilio.

Balkong

De flesta har

Förråd

I källare

Cykelparkering

Parkering

Samnyttjande inom hela området

Ta dig fram med bil- och cykelpool

Här ska det vara enkelt att leva och ta sig fram. Du som bor här kommer ha tillgång till både bil- och cykelpool. Vi underlättar också för dig att förvara, pumpa och reparera din cykel genom väderskyddade cykelplatser och cykelstudios i samtliga kvarter. Det är smidigt att ta bussen till och från Kallebäck och våra hyresgäster i Kallebäcks Terrasser kommer erbjudas en månads gratis kollektivtrafikkort i samband med inflyttning. Det kommer finnas ett begränsat antal parkeringsplatser och de hyrs separat och samnyttjas

Läs mer

Lägenheterna

Inne i lägenheterna ligger det grått klinker i hallen. Övriga rum har det ekparkett och väggarna är målade i en ljusgrå kulör. Köket är vitt med rostfria vitvaror. Alla lägenheter är utrustade med induktionshäll, diskmaskin och micro. Badrummen är helkaklade och har tvättmaskin och torktumlare.

"En bit upp för Smörkärnegatans backe hittar vi ett lite lägre kvarter, klassiskt utformat med sadeltak och en jordnära färgskala. Huskropparna har ett gediget uttryck, med betongelement utformade som staplade stenblock. Tillsammans med det uttrycksfulla teglet i bottenvåningen får husen en pampig känsla, med tyngd.

Den som ankommer till kvarteret från gatan möts av en urban cykelstudio, med uppglasad industrikänsla för att främja cykelanvändning. Mot väster har husen en fantastisk utsikt över terrassparken, som kan avnjutas i eftermiddagssolen.

Entréerna har utformats med extra omsorg. Bottenvåningarnas tegel på utsidan övergår till varmt trä innanför dörren. Med en stark men snäll färgskala har dessa entréer både en inbjudande och karaktäristisk känsla, välkommen!"

Jacob Flårback, Liljewall Arkitekter

Ta ditt boende till en ny nivå – i Kallebäcks Terrasser

Upptäck Kallebäcks Terrasser med sin härliga utsikt – och närhet till allt! Njut av cykelavstånd till city, mysigt häng i Terrassparken och promenader i Delsjöområdet. Sa vi att restauranger, gym, vårdcentral, apotek och skola ligger alldeles runt hörnet? Dessutom går bussen precis utanför! Addera en central torggata med butiker som håller på att växa fram och närheten till Lackarebäcksberget – och du får en perfekt blandning av natur och bekvämligheter.

Det byggs för fullt och inflyttning sker löpande. När Kallebäcks Terrasser står klart kommer det att finnas nästan 2000 lägenheter från 1-6 rok. Med sitt strategiska läge precis intill E6:an och riksväg 40 kommer du dessutom snabbt iväg – även om det kommer ta emot att åka härifrån.

Välkommen till en smidigare vardag!

Hållplats

0-200 m

Cykelpool

Bilpool

Handel

Från 2023

Lekplats

Terrassparken, klar sommaren 2023.

Skola

Öppnar HT 2023

Interaktiv översikt

Håll muspekaren över en byggnad eller intressepunkt för att se vad det är. Det går även att klicka på en byggnad för att få mer information.

Söka hyresrätt hos Wallenstam

Kallebäcks Terrasser är ett av flera projekt som vi förmedlar via vår kostnadsfria bostadskö. Uthyrningsprocessen påbörjas ca 6-8 månader innan inflyttning. Här ser du hur hela processen går till för att söka hyresrätt hos oss.

Till bostadskön
 • Intresseanmälan

  Du som står i vår bostadskö väljer på Mina Sidor vilken stad och vilka områden du vill bo i. När ett projekt är klart för uthyrningen skickar vi ett mejl till de som valt området som projektet ligger i. Därefter kan du som är intresserad av projektet göra en intresseanmälan på Mina Sidor.

 • Visning och rangordning

  Du som har anmält ditt intresse och har flest köpoäng får ett mejl med information om visning och rangordning. Du rangordnar de lägenheter du önskar söka på Mina Sidor. Tänk på att du måste rangordna för att gå vidare i uthyrningsprocessen.

  På visningssidan hittar du projektets lägenhetslista.

 • Preliminärt erbjudande

  Om du har tillräckligt med köpoäng får du ett mejl med ett preliminärt erbjudande om lägenhet.

  Du har rätt att tacka nej till lägenhetserbjudanden tre gånger under ett års tid. Tackar du nej fler gånger kan du inte söka boende hos oss under sex månader

 • Ansökan

  Du gör en ansökan för den lägenhet du preliminärt blivit erbjuden på Mina Sidor. Om våra uthyrningskriterier inte uppfylls går erbjudandet vidare till den med näst flest köpoäng.

   

 • Kontrakt

  Vid godkänd ansökan och skrivet kontrakt nollställs dina köpoäng.

;

Bo hos Wallenstam

Vi vill att våra hyresgäster ska trivas och bo länge hos oss. Därför försöker vi skapa så bra förutsättningar som möjligt för att du ska trivas hos oss, både inne i din lägenhet och i närområdet. Vi erbjuder bland annat:

- Kundservice
- Mina sidor
- App

Läs mer