EN

Snabbfakta

Byggstart

Q1 2021

Arkitekt

Liljewall Arkitekter

Antal lägenheter

189 hyresrätter

Lägenhetsstorlek

1-6 rum och kök (1 rok - 94 st, 2 rok - 59 st, 3 rok - 34 st, 5 rok - 1 st, 6 rok – 1 st)

Hiss

Ja

Balkong/uteplats

De flesta lägenheter har balkong eller uteplats

Förråd

Finns i källaren

Tvättmaskin och torktumlare

Ingår i alla lägenheter

El, varm- och kallvatten

Ingår inte i hyran

Uthyrning

Lägenheterna hyrs ut via Wallenstams bostadskö, registrera dig härLäs mer om våra krav och kriterier här. 

Hyra

Hittar du i lägenhetslistan, klicka här

Bil- och cykelpool

Medlemskap ingår via Elbilio

Rökfritt

Ja

Cykelparkering

Parkering

Samnyttjande inom hela området.

Takterrass

Gemensam takterrass

Ta dig fram med bil- och cykelpool

Här ska det vara enkelt att leva och ta sig fram. Du som bor här kommer ha tillgång till både bil- och cykelpool. Vi underlättar också för dig att förvara, pumpa och reparera din cykel genom väderskyddade cykelplatser och cykelstudios i samtliga kvarter. Det är smidigt att ta bussen till och från Kallebäck och våra hyresgäster i Kallebäcks Terrasser kommer erbjudas en månads gratis kollektivtrafikkort i samband med inflyttning. Det kommer finnas ett begränsat antal parkeringsplatser och de hyrs separat och samnyttjas

Läs mer

Ta ditt boende till en ny nivå – i Kallebäcks Terrasser

Upptäck Kallebäcks Terrasser med sin härliga utsikt – och närhet till allt! Njut av cykelavstånd till city, mysigt häng i Terrassparken och promenader i Delsjöområdet. Sa vi att restauranger, gym, vårdcentral, apotek och skola ligger alldeles runt hörnet? Dessutom går bussen precis utanför! Addera en central torggata med butiker som håller på att växa fram och närheten till Lackarebäcksberget – och du får en perfekt blandning av natur och bekvämligheter.

Det byggs för fullt och inflyttning sker löpande. När Kallebäcks Terrasser står klart kommer det att finnas nästan 2000 lägenheter från 1-6 rok. Med sitt strategiska läge precis intill E6:an och riksväg 40 kommer du dessutom snabbt iväg – även om det kommer ta emot att åka härifrån.

Välkommen till en smidigare vardag!

Hållplats

0-200 m

Cykelpool

Bilpool

Handel

Från 2023

Lekplats

Terrassparken, klar sommaren 2023.

Skola

Öppnar HT 2023

Tankar från arkitekten

I Kvarteret Kedjan är inspirationen hämtad från Paris och dess varma färgtoner i en sammanhållen variation. Sockelvåning i natursten som ger fasader med ”stenkänsla”. Levande bottenvåningar i natursten och intill dem uppglasade ljusa cykelrum. Här finner du en välbalanserad variation mellan husen vilket skapar dynamik längst de sluttande kvartersgatorna.

Gestaltningsförslaget för Kvarteret Kedjan och dess 160 lägenheter tar tillvara på Kallebäcks Terrassers karaktär och den röda tråd som finns i området. Husens höjder har noga övervägts för att få en fin balans i kvarterets komposition och för att ge bästa ljusinsläppet till gården. Stor omsorg har lagts på detaljerna, bland annat genom variation i balkongräcken och fönsterfärger. 

Vi har lagt fokus på att bryta ned kvarterets skala och låta varje hus få bli sin egen individ. Det skapar spänning och variation när man rör sig längs med gatan. Samtidigt har det varit viktigt att husen inte sticker ut för mycket – det måste finnas en sammanhållen harmoni dem emellan, säger Emelie Silverterna, arkitekt på Liljewall.

Interaktiv översikt

Håll muspekaren över en byggnad eller intressepunkt för att se vad det är. Det går även att klicka på en byggnad för att få mer information.

Söka hyresrätt hos

Kallebäcks Terrasser är ett av flera projekt som vi förmedlar via vår kostnadsfria bostadskö. Uthyrningsprocessen påbörjas ca 6-8 månader innan inflyttning. Här ser du hur hela processen går till för att söka hyresrätt hos oss.

Till bostadskön
 • Intresseanmälan

  Du som står i vår bostadskö väljer på Mina Sidor vilken stad och vilka områden du vill bo i. När ett projekt är klart för uthyrningen skickar vi ett mejl till de som valt området som projektet ligger i. Därefter kan du som är intresserad av projektet göra en intresseanmälan på Mina Sidor.

 • Visning och rangordning

  Du som har anmält ditt intresse och har flest köpoäng får ett mejl med information om visning och rangordning. Du rangordnar de lägenheter du önskar söka på Mina Sidor. Tänk på att du måste rangordna för att gå vidare i uthyrningsprocessen.

  På visningssidan hittar du projektets lägenhetslista.

 • Preliminärt erbjudande

  Om du har tillräckligt med köpoäng får du ett mejl med ett preliminärt erbjudande om lägenhet.

  Du har rätt att tacka nej till lägenhetserbjudanden tre gånger under ett års tid. Tackar du nej fler gånger kan du inte söka boende hos oss under sex månader

 • Ansökan

  Du gör en ansökan för den lägenhet du preliminärt blivit erbjuden på Mina Sidor. Om våra uthyrningskriterier inte uppfylls går erbjudandet vidare till den med näst flest köpoäng.

   

 • Kontrakt

  Vid godkänd ansökan och skrivet kontrakt nollställs dina och din eventuella medsökandes köpoäng.

;

Bo hos Wallenstam

Vi vill att våra hyresgäster ska trivas och bo länge hos oss. Därför försöker vi skapa så bra förutsättningar som möjligt för att du ska trivas hos oss, både inne i din lägenhet och i närområdet. Vi erbjuder bland annat:

- Kundservice
- Mina sidor
- App

Läs mer