EN

Snabbfakta 

Byggstart

Q2 2019

Arkitekt

QPG

Adress

Smörkärnegatan 1, Smörgatan 1 och Filmjölksgatan 2 och 6

Antal lägenheter

165 hyresrätter

Lägenhetsstorlek

1-4 rok (1 rok - 61 st, 2 rok - 56 st, 3 rok - 33 st, 3,5 rok – 1 st, 4 rok – 14 st)

Hiss

Ja

Tvättmaskin och torktumlare

Ingår i alla lägenheter

El, varm- & kallvatten

Ingår inte i hyran

Fiber

Ja. Abonnemang tecknas av hyresgäst med Tele2 eller Telenor.

Rökfritt boende

Ja

Bil- och cykelpool

Medlemskap ingår via Elbilio

Balkong

De flesta har

Förråd

I källaren

Cykelparkering

Parkering

Samnyttjande inom hela området

Ta dig fram med bil- och cykelpool

Här ska det vara enkelt att leva och ta sig fram. Du som bor här kommer ha tillgång till både bil- och cykelpool. Vi underlättar också för dig att förvara, pumpa och reparera din cykel genom väderskyddade cykelplatser och cykelstudios i samtliga kvarter. Det är smidigt att ta bussen till och från Kallebäck och våra hyresgäster i Kallebäcks Terrasser kommer erbjudas en månads gratis kollektivtrafikkort i samband med inflyttning. Det kommer finnas ett begränsat antal parkeringsplatser och de hyrs separat och samnyttjas

Läs mer

Lägenheterna

I Kv Terrassen är det smart planerade lägenheter med fint ljusinsläpp. Många av lägenheterna är på 1-2 rok. Väggarna är vitmålade, på golvet ligger ekparkett och innerdörrarna är vita. I hallen möts du av grått klinker när du kommer in, snyggt och praktiskt. Badrummen har kakel och klinker och är utrustade med tvättmaskin och torktumlare. I köket finns diskmaskin och det är förberett för micro. 1-2 rok har kombinerad kyl och frys, medan de större lägenheterna har separat kyl och frys.

Ta ditt boende till en ny nivå – i Kallebäcks Terrasser

Upptäck Kallebäcks Terrasser med sin härliga utsikt – och närhet till allt! Njut av cykelavstånd till city, mysigt häng i Terrassparken och promenader i Delsjöområdet. Sa vi att restauranger, gym, vårdcentral, apotek och skola ligger alldeles runt hörnet? Dessutom går bussen precis utanför! Addera en central torggata med butiker som håller på att växa fram och närheten till Lackarebäcksberget – och du får en perfekt blandning av natur och bekvämligheter.

Det byggs för fullt och inflyttning sker löpande. När Kallebäcks Terrasser står klart kommer det att finnas 1800 lägenheter från 1-6 rok. Med sitt strategiska läge precis intill E6:an och riksväg 40 kommer du dessutom snabbt iväg – även om det kommer ta emot att åka härifrån.

Välkommen till en smidigare vardag!

Hållplats

0-200 m

Cykelpool

Bilpool

Handel

Från 2023

Lekplats

Terrassparken, klar sommaren 2023.

Skola

Öppnar HT 2023

Kvarteret Terrassen är ett varierat och spännande bostadskvarter med högt läge i stadsdelen Kallebäck. Husen klättrar utmed den befintliga Smörgatans backe och skapar en välkomnande kvartersform med en gård som vänder sig mot söder och ett fint solläge. I kvarteret Terrassen möts natur och stad. Det vildvuxna berget i gröna och varma jordkulörer och den nya staden med vackert slaget tegel i sockelvåning och inramningar. Stadsmässighet i detaljerade plåtomfattningar och takkupor. Gårdsrummets material och kulörer för tankarna till teaterns scenrum, glittrande guldockra och sammetsrött. En kontrast till skogens vildhet och stadens stramhet.

— Erica Bergqvist, QPG

Interaktiv översikt

Håll muspekaren över en byggnad eller intressepunkt för att se vad det är. Det går även att klicka på en byggnad för att få mer information.