EN

Snabbfakta

Byggstart

2022

Arkitekt

Brunnberg & Forshed

Adresser

Nya gatan 11-23

Värmdövägen 165-169

Nackabacken 5-9

Total kommersiell yta

841 kvm 

Antal lokaler

12 st lokaler 

Typ av lokaler

Butik, café, kontor, närservice, showroom

Första inflytt

2025

Antal lägenheter i fastigheten

169 lägenhter (första inflytt 2024)

Shopping

Ca 3 min promenad till Nacka Forum

Buss

Ca 19 min till Slussen

Restauranger

Bra utbud av restauranger i området

Gym

Finns i området

Karta för lokaler

Lokalerna kommer att utgöra en viktig pusselbit av närservice, bland de 6 000 nya bostäder som just nu byggs i centrala Nacka. I kombination med en tilltagen takhöjd skapas miljöer som berikar rumsupplevelsen och tillför en unik atmosfär till din verksamhet. Oavsett vad den må vara.

— Emma Hedenryd, Uthyrare

Om Nacka

10 minuter från hektiska Slussen finner du lugnet i Nacka. Här finns något för alla - familjevänliga bostadsområden, naturreservat, närhet till vatten och ett populärt shoppingcenter i Nacka Forum.

Centrala Nacka
I hjärtat av Nacka utvecklas Centrala Nacka till en naturban stadsdel där det urbana och naturen möts på nya sätt, en stadsmiljö med kontraster och variation där naturen får ta större plats och påverka både den fysiska och sociala miljön. Här ska det på sikt bli 6 000 bostäder och 7 000 arbetsplatser för nya och gamla Nackabor och verksamheter. De första bostäderna stod klara för inflytt hösten 2021. 

Service och butiker
I Nacka Forum finns allt från lokala butikskoncept till internationella kedjor och utbudet sträcker sig från heminredning till mode. Självklart finns här också bankkontor, bibliotek och mäklarkontor. Nacka Forum fokuserar också på konceptet HLTH [Health] som gör att det finns ett brett utbud av hälsa, vård och wellness i området. Oavsett om du är på jakt efter en kiropraktor, BVC, Vårdcentral eller fotvård finns här något för dig.

Kommunikationer
Nacka är bara ca 10 minuter med buss från Slussen och under 2020 påbörjades arbetet med att bygga ut den blå linjen av tunnelbanan till Nacka. Nya stationer planeras i bland annat Sickla, Nacka forum och Järla. Byggtiden är 10 år och trafiktstart planeras till 2030.

Natur och fritid
I Nacka kommun är det alltid nära till naturen. Här finns hela 13 naturreservat, några av dem är Nackareservatet, Nyckelvikens reservat och Erstavik naturområde. I Nackareservatet finns också det populära området Hellasgården med terrängspår, utegym, badplats, bastu, restaurang, bangolf, fotbollsgolf, båtuthyrning och mycket mer.

Att hyra av Wallenstam

Vi ser fram emot att få ha dig som hyresgäst. Vårt mål är att du ska trivas både med oss och dina lokaler. Tillsammans skapar vi lokaler som matchar era behov nu och i framtiden. Att vara kund hos Wallenstam innebär att du kan fokusera på ditt arbete fullt ut, vi hjälper till med allt som rör lokalen.

Läs mer