EN

Interaktiv översikt

Vi har öppnat!

Convendum                                Rissneleden 10
Nordic Wellness                         Odlingsgatan 7
Tee's barbershop                       Odlingsgatan 4
Lionstyle skönhetssalong         Gesällvägen 7B
Restaurang Beiruti                    Odlingsgatan 4 C-D
FMB Fastighetsmäklarbyrån    Gesällvägen 9A
Sundbypark Trafikskola            Odlingsgatan 2
Project Playground                   Odlingsgatan 6B
Ferroamp                                    Rissneleden 10
Sodexo                                        Rissneleden 10B, 14 16B
Babas                                          Rissneleden 12
Sveriges Fastighetsförvaltning Odlingsgatan 2B
Mercon Group                            Östra Madenvägen 11C

Umami Office

Kontorsytor i olika utföranden, 13 min från city

I Umami Park finns möjlighet att hyra kontorslokaler som passar just din verksamhet. Här har vi topprenoverade och inredda ytor, men även lokaler som du kan anpassa efter specifika behov. I samarbete med NORNORM finns möjlighet att hyra möbler till ditt kontor. 

Från Umami Park tar du dig snabbt till city, Kista, Solna och Arenastaden. Bromma och Arlanda ligger på bekvämt bilavstånd. Här får du sällskap av verksamheter som Convendum, Ferroamp, Sodexo med flera.

Kontakta Jessica för mer information.
Jessica Gräsberg
Head of Agency, Savills
+46 706 00 02 80
jessica.grasberg@savills.se

Läs mer

Umami Service

Ljusa, luftiga lokaler för din verksamhet.

I Umami Park har lokalerna stora, ljusa fönster och perfekt läge i bostadskvarterets gatuplan. Vill du också sitta här? Här finns fortfarande lokaler mellan 36-162 kvm att hyra. 

Kontakta Maya Docus Carlqvist:
076-109 60 02
maya.carlqvist@wallenstam.se

Läs mer

Bostäder

Hyresrätter i områdets tredje kvarter.

Husen i Umami Parks tredje kvarter ligger mellan det livfulla torget och skogens lugn. Kvarterets fasader varierar i material, former och kulörer. Varje hus får sin egen identitet. Den upphöjda gården blir en lugn oas med både sociala ytor i solen och lekytor för barnen. Entréerna mot gatan markeras med träpanelspartier.

Vill du flytta hit?
Lägenheterna i Umami Parks tredje kvarter blir hyresrätter. Anmäl dig till vår kostnadsfria bostadskö om du är intresserad av att flytta hit.

Läs mer

Området

Sunbyberg

Sundbyberg har, trots närheten till Stockholm city, en härlig småstadskänsla. Här cyklar man enkelt mellan hemmet, jobbet, kvarterskrogen och alla härliga grönområden. I norra Sundbyberg skapar vi nu ett helt nytt område, Umami Park, som ligger 300 meter från Hallonbergens centrum med butiker och tunnelbana.

Service och butiker
Gågatorna i centrala Sundbyberg kantas av butiker, restauranger och caféer. På andra sidan tågspåren har det växt fram ett område med hotell, restauranger och övrig service. I Hallonbergen Centrum som ligger ca 300 meter från Umami Park finns det butiker, bibliotek och närservice. Även på Tuletorget finns det ett bra utbud av restauranger och närservice. Från Sundbyberg har du också nära till Mall of Scandinavia, en av norra Europas största shoppinggallerior med butiker, restauranger, biograf och övrig service.

Kommunikationer
Till Sundbyberg kan du ta dig enkelt med tunnelbana, pendeltåg, tvärbana eller buss. Tunnelbanans blå linje tar dig in till centralen på 13 minuter från Hallonbergens tunnelbanestation som ligger ca 300 meter från Umami Park.

Fritid och rekreation
I Sundbyberg kan man cykla till det mesta och här finns grönområden inpå knuten. Lötsjön är en insjö i kommunen som erbjuder ett rikt fågelliv, sköna promenader runt sjön och en fontän. Även Råstasjön är ett populärt utflyktsmål. Vintertid hittar du spolad naturis vid Tornparken, Duvboparken och Skvadronsbacken. Ursviks motionsgård som ligger på gångavstånd från Umami Park bjuder på skidspår vintertid. Bara att plocka med sig längdskidorna, låna nycklarna till vallaboden och ge sig ut i den vackra naturen.

Umami Park är en del av utvecklingsområdet Hallonbergen + Ör, som du kan läsa mer om här.