EN

Visionsbilder - avvikelser kan förekomma.

Interiör

Lägenheterna har genomgående ekparkett (3-stav) och i hallen ligger det ljusbeige klinker. Väggarna målas i en grå kulör, förutom sovrummen som får en harmonisk ljusgrön färg. Fönsterbänkarna är i mörk natursten.

De naturvita köken som är från HTH har rostfria handtag. Vitvarorna är i rostfritt utförande och alla lägenheter har diskmaskin och micro. Stänkskyddet är i grått kakel och bänkskivan i grå laminat.

Badrummen är helkaklade i vitt och även här ligger det ljusbeige klinker. Ovanför handfatet hänger en stor dekorativ och rund spegel. Badrummen är utrustade med tvättmaskin/torktumlare alt. kombimaskin.

Se den digitala visningen här.

Snabbfakta

Etapp 2

Adresser: Rissneleden 20, 22 & 24
Status: Uthyrt, inflyttning sker november 2020 -  april 2021
Inflyttning: Preliminärt 2020-2021
Arkitekt: FOJAB
Antal lägenheter: ca 141 hyresrätter (totalt bygger vi ca 800 lägenheter i Umami Park)
Rökfritt boende: Ja
Lägenhetsstorlekar: 1-4 rok
Antal våningar: Upp till 10 våningar
Hiss: Ja
Förråd: Finns i alla lägenheter. Det finns även möjlighet att hyra extra förråd.
El: Ingår inte i hyran
Garage: Ja
Laddplats för elbil: 6 st laddplatser i garaget
Cykelparkering: Ja
Tvättstuga: Nej, tvättmaskin och torktumlare finns i lägenheten
Balkong: Nästan alla lägenheter får balkong eller uteplats
Varm & kallvatten: Ingår inte i hyran
Uthyrning: Lägenheterna hyrs ut via Wallenstams bostadskö och Stockholms BostadsförmedlingLäs mer om våra krav och kriterier här.

Rökfritt boende

Vi vill erbjuda ett hälsosamt boende, och en rökfri boendemiljö. Därför råder rökförbud i våra nyproducerade hyresrätter. Utöver själva lägenheten omfattas även gemensamma utrymmen, gård, balkong, loftgång, uteplats och garage.

 

Läs mer

Expansiva Sundbyberg

Sundbyberg har, trots närheten till Stockholm city, en härlig småstadskänsla. Här cyklar man enkelt mellan hemmet, jobbet, kvarterskrogen och alla härliga grönområden. I norra Sundbyberg skapar vi nu ett helt nytt område, Umami Park, som ligger 300 meter från Hallonbergens centrum med butiker och tunnelbana.

Service och butiker
Gågatorna i centrala Sundbyberg kantas av butiker, restauranger och caféer. På andra sidan tågspåren har det växt fram ett område med hotell, restauranger och övrig service. I Hallonbergen Centrum som ligger ca 300 meter från Umami Park finns det butiker, bibliotek och närservice. Även på Tuletorget finns det ett bra utbud av restauranger och närservice. Från Sundbyberg har du också nära till Mall of Scandinavia, en av norra Europas största shoppinggallerior med butiker, restauranger, biograf och övrig service.

Kommunikationer
Till Sundbyberg kan du ta dig enkelt med tunnelbana, pendeltåg, tvärbana eller buss. Tunnelbanans blå linje tar dig in till centralen på 13 minuter från Hallonbergens tunnelbanestation som ligger ca 300 meter från Umami Park.

Fritid och rekreation
I Sundbyberg kan man cykla till det mesta och här finns grönområden inpå knuten. Lötsjön är en insjö i kommunen som erbjuder ett rikt fågelliv, sköna promenader runt sjön och en fontän. Även Råstasjön är ett populärt utflyktsmål. Vintertid hittar du spolad naturis vid Tornparken, Duvboparken och Skvadronsbacken. Ursviks motionsgård som ligger på gångavstånd från Umami Park bjuder på skidspår vintertid. Bara att plocka med sig längdskidorna, låna nycklarna till vallaboden och ge sig ut i den vackra naturen.

Umami Park blir en del av utvecklingsområdet Hallonbergen + Ör, som du kan läsa mer om här.