EN

Snabbfakta

Adresser

Östra Madenvägen 9, 9B, 9C, 11, 11A

Arkitekt

SandellSandberg

Bostäder

133 hyresrätter, 1-4 rok fördelade på 5-9 våningsplan

Hiss

Ja

Tvättmaskin & Torktumlare

Finns i lägenheterna

El & Vatten

Ingår inte i hyran

Övrigt

Solcellspaneler på kvarterets tak

Balkong

eller fransk balkong eller uteplats

Förråd

I lägenheten eller huset

Cykelrum

Ja

Garage

Laddplatser finns

Tunnelbana

500 m till T-Hallonbergen

Alla bilder är visionsbilder - avvikelser kan förekomma.

Kvarteret och bostäderna

Mitt emot Sundbybergs stadshus byggs nu områdets tredje bostadskvarter. Fasaderna varierar i material, former och kulörer. Varje hus får sin egen identitet och entréerna mot gatan markeras med välkomnande träpaneler.

Den upphöjda gården blir en lugn oas i söderläge. Gården fylls med solstolar, grill och utemöbler för gemensamma middagar. Det kommer även att finnas schackbräde, videkoja, stockar och stenar.

Kvarterets tak har solcellspaneler, för en hållbarare framtid.

Interiör

Lägenheterna har genomgående ekparkett (3-stav) och i hallen ligger det grå klinker. Väggarna målas i en varmgrå kulör. Fönsterbänkarna är i mörk natursten.

De naturvita köken har mörkgrå handtag och är utrustade med diskmaskin och micro i rostfritt utförande. I varma grå toner samspelar både kakel och bänkskivan som är i laminat.

Badrummen är helkaklade i vitt och även här ligger det grå klinker. Ovanför handfatet hänger ett spegelskåp. Badrummen är utrustade med tvättmaskin/torktumlare alt. kombimaskin.

Expansiva Sundbyberg

Sundbyberg har, trots närheten till Stockholm city, en härlig småstadskänsla. Här cyklar man enkelt mellan hemmet, jobbet, kvarterskrogen och alla härliga grönområden. I norra Sundbyberg skapar vi nu ett helt nytt område, Umami Park, som ligger 300 meter från Hallonbergens centrum med butiker och tunnelbana.

Service och butiker
Gågatorna i centrala Sundbyberg kantas av butiker, restauranger och caféer. På andra sidan tågspåren har det växt fram ett område med hotell, restauranger och övrig service. I Hallonbergen Centrum som ligger ca 300 meter från Umami Park finns det butiker, bibliotek och närservice. Även på Tuletorget finns det ett bra utbud av restauranger och närservice. Från Sundbyberg har du också nära till Mall of Scandinavia, en av norra Europas största shoppinggallerior med butiker, restauranger, biograf och övrig service.

Kommunikationer
Till Sundbyberg kan du ta dig enkelt med tunnelbana, pendeltåg, tvärbana eller buss. Tunnelbanans blå linje tar dig in till centralen på 13 minuter från Hallonbergens tunnelbanestation som ligger ca 300 meter från Umami Park.

Fritid och rekreation
I Sundbyberg kan man cykla till det mesta och här finns grönområden inpå knuten. Lötsjön är en insjö i kommunen som erbjuder ett rikt fågelliv, sköna promenader runt sjön och en fontän. Även Råstasjön är ett populärt utflyktsmål. Vintertid hittar du spolad naturis vid Tornparken, Duvboparken och Skvadronsbacken. Ursviks motionsgård som ligger på gångavstånd från Umami Park bjuder på skidspår vintertid. Bara att plocka med sig längdskidorna, låna nycklarna till vallaboden och ge sig ut i den vackra naturen.

Umami Park blir en del av utvecklingsområdet Hallonbergen + Ör, som du kan läsa mer om här.

Bo hos Wallenstam

Vi vill att våra hyresgäster ska trivas och bo länge hos oss. Därför försöker vi skapa så bra förutsättningar som möjligt för att du ska trivas hos oss, både inne i din lägenhet och i närområdet. Vi erbjuder bland annat:

- Kundservice
- Mina sidor
- App

Läs mer