EN

Snabbfakta

Byggstart

2024

Arkitekt

FOJAB

Antal lägenheter

Drygt 400 st

Antal våningar

7, 9, 10 och 25

Lägenhetsstorlek

1-4 rok

Lägenhetsfördelning

1 rok: ca 56 st

2 rok: ca 192 st

3 rok: ca 108 st

4 rok: ca 44 st

Hiss

Ja

Tvättmaskin och torktumlare

Ja

Säkerhetsdörr

Ja

Induktionshäll

Ja

Mikrovågsugn

Ja

Brandvarnare

Ja

Handdukstork

Ja

Kommersiell yta

ca 2 368 kvm

Antal lokaler

8 st

Lokaltyp

Planeras för en livsmedelsbutik, ett apotek och ett flertal restauranger/caféer och kontor/frisör.

Innergård

Om Årstaberg

Årstaberg erbjuder den perfekta balansen mellan stadsliv och naturupplevelser. Med en kort promenad kan du nämligen nå Södermalms puls, Årstavikens vatten eller Årstaskogens och Årsta holmars naturreservat. Här har du även ett optimalt kommunikationsläge med bl.a. pendelstation inom ett par minuter från fastigheten.

Service och butiker
På promenadavstånd finns flertalet restauranger och butiker vid Liljeholmskajen. På andra sidan Liljeholmsbron ligger Liljeholmstorget med apotek, vårdcentral och annan service. Med cykel kan du på ca 10 min ta dig till Södermalm och lika nära är det till Årsta centrum.

Natur och fritid
Nära till vattnet och Årstaviken som har en populär strandpromenad. För dig som vill ta en löptur eller en promenad är Årstaskogen ett perfekt val. Söker du träning och avkoppling finns utegym och badbryggor i närområdet.

Kommunikationer
Kommunikationerna är svårslagna då du har pendeltågsstation endast ett par minuter från fastigheten. Med pendeln tar du dig, på endast 6 minuter, in till City eller vidare norrut till Arlanda. I området finns även flertalet busslinjer från söderort som trafikerar samt tvärbanan som regelbundet går till Gullmarsplan/Sickla och Liljeholmen/Solna. För den bilburne är det lätt access till E20 och med cykel kan du vara på Södermalm på ca 10 min.

Skog & Natur

Bad & Vatten

Pendelstation

Cykelvänligt

Utegym i området

Söka hyresrätt hos Wallenstam

Årstaberg är ett av flera projekt vi förmedlar via vår kostnadsfria bostadskö. Här ser du hur hela processen går till för att söka bostad hos oss. 

Se även våra köregler och kriterier.

TILL BOSTADSKÖN
 • Intresseanmälan

  Du som står i vår bostadskö väljer på Mina Sidor vilken stad och vilka områden du vill bo i. När ett projekt är klart för uthyrningen skickar vi ett mejl till de som valt området som projektet ligger i. Därefter kan du som är intresserad av projektet göra en intresseanmälan på Mina Sidor.

 • Visning och rangordning

  Du som har anmält ditt intresse och har flest köpoäng får ett mejl med information om visning och rangordning. Du rangordnar de lägenheter du önskar söka på Mina Sidor. Tänk på att du måste rangordna för att gå vidare i uthyrningsprocessen.

  På visningssidan hittar du projektets lägenhetslista.

 • Preliminärt erbjudande

  Om du har tillräckligt med köpoäng får du ett mejl med ett preliminärt erbjudande om lägenhet.

  Du har rätt att tacka nej till lägenhetserbjudanden tre gånger under ett års tid. Tackar du nej fler gånger kan du inte söka boende hos oss under sex månader

 • Ansökan

  Du gör en ansökan för den lägenhet du preliminärt blivit erbjuden på Mina Sidor. Om våra uthyrningskriterier inte uppfylls går erbjudandet vidare till den med näst flest köpoäng.

   

 • Kontrakt

  Vid godkänd ansökan och skrivet kontrakt nollställs dina och din eventuella medsökandes köpoäng.

;

Bo hos Wallenstam

Vi vill att våra hyresgäster ska trivas och bo länge hos oss. Därför försöker vi skapa så bra förutsättningar som möjligt för att du ska trivas hos oss, både inne i din lägenhet och i närområdet. Vi erbjuder bland annat:
- Kundservice
- Mina sidor
- App

Läs mer