EN

Snabbfakta

Byggstart

2022

Arkitekt

Brunnberg & Forshed

Adresser

Nya gatan 11-23

Östra Granittrappan 4-10

Värmdövägen 165-169

Nackabacken 5-9

Antal lägenheter

169 st hyresrätter

Antal våningar

6

Lägenhetsstorlekar

1-4 rok

Lägenhetsfördelning

1 rok: 56 st, 2 rok: 66 st, 3 rok: 39 st, 4 rok: 8 st

Hiss

Ja

Tvättmaskin och torktumlare

Ingår i alla lägenheter (eller kombimaskin)

El, varm- och kallvatten

Ingår inte i hyran

Fiber

Telenor eller Tele 2 - teckna eget avtal

Säkerhetsdörr

Ja

Induktionshäll

Ja

Mikrovågsugn

Ja

Brandvarnare

Ja

Handdukstork

Ja

Antal kommersiella lokaler

12 st

Parkering

Parkeringsgarage inklusive laddplatser finns i huset

Innergård

Ja

Cykelparkering

Cykelrum och cykelpool

Förråd

Inom lägenheten, alternativt i källaren.

Lokaler

Om Nacka

10 minuter från hektiska Slussen finner du lugnet i Nacka. Här finns något för alla - familjevänliga bostadsområden, naturreservat, närhet till vatten och ett populärt shoppingcenter i Nacka Forum.

Centrala Nacka
I hjärtat av Nacka utvecklas Centrala Nacka till en naturban stadsdel där det urbana och naturen möts på nya sätt, en stadsmiljö med kontraster och variation där naturen får ta större plats och påverka både den fysiska och sociala miljön. Här ska det på sikt bli 6 000 bostäder och 7 000 arbetsplatser för nya och gamla Nackabor och verksamheter. De första bostäderna stod klara för inflytt hösten 2021. 

Service och butiker
I Nacka Forum finns allt från lokala butikskoncept till internationella kedjor och utbudet sträcker sig från heminredning till mode. Självklart finns här också bankkontor, bibliotek och mäklarkontor. Nacka Forum fokuserar också på konceptet HLTH [Health] som gör att det finns ett brett utbud av hälsa, vård och wellness i området. Oavsett om du är på jakt efter en kiropraktor, BVC, Vårdcentral eller fotvård finns här något för dig.

Kommunikationer
Nacka är bara ca 10 minuter med buss från Slussen och under 2020 påbörjades arbetet med att bygga ut den blå linjen av tunnelbanan till Nacka. Nya stationer planeras i bland annat Sickla, Nacka forum och Järla. Byggtiden är 10 år och trafiktstart planeras till 2030.

Natur och fritid
I Nacka kommun är det alltid nära till naturen. Här finns hela 13 naturreservat, några av dem är Nackareservatet, Nyckelvikens reservat och Erstavik naturområde. I Nackareservatet finns också det populära området Hellasgården med terrängspår, utegym, badplats, bastu, restaurang, bangolf, fotbollsgolf, båtuthyrning och mycket mer.

Buss

150 m

Nacka forum

150 m

Tunnelbana

Under byggnation

Gym

Finns i området

Restauranger

Bra utbud av restauranger i området

Söka hyresrätt hos Wallenstam

Nacka Grace är ett av flera projekt vi förmedlar via vår kostnadsfria bostadskö. Här ser du hur hela processen går till för att söka bostad hos oss. 

Se även våra köregler och kriterier.

TILL BOSTADSKÖN
 • Intresseanmälan

  Du som står i vår bostadskö väljer på Mina Sidor vilken stad och vilka områden du vill bo i. När ett projekt är klart för uthyrningen skickar vi ett mejl till de som valt området som projektet ligger i. Därefter kan du som är intresserad av projektet göra en intresseanmälan på Mina Sidor.

 • Visning och rangordning

  Du som har anmält ditt intresse och har flest köpoäng får ett mejl med information om visning och rangordning. Du rangordnar de lägenheter du önskar söka på Mina Sidor. Tänk på att du måste rangordna för att gå vidare i uthyrningsprocessen.

  På visningssidan hittar du projektets lägenhetslista.

 • Preliminärt erbjudande

  Om du har tillräckligt med köpoäng får du ett mejl med ett preliminärt erbjudande om lägenhet.

  Du har rätt att tacka nej till lägenhetserbjudanden tre gånger under ett års tid. Tackar du nej fler gånger kan du inte söka boende hos oss under sex månader

 • Ansökan

  Du gör en ansökan för den lägenhet du preliminärt blivit erbjuden på Mina Sidor. Om våra uthyrningskriterier inte uppfylls går erbjudandet vidare till den med näst flest köpoäng.

   

 • Kontrakt

  Vid godkänd ansökan och skrivet kontrakt nollställs dina och din eventuella medsökandes köpoäng.

;

Bo hos Wallenstam

Vi vill att våra hyresgäster ska trivas och bo länge hos oss. Därför försöker vi skapa så bra förutsättningar som möjligt för att du ska trivas hos oss, både inne i din lägenhet och i närområdet. Vi erbjuder bland annat:
- Kundservice
- Mina sidor
- App

Läs mer