EN

Snabbfakta

Byggstart

2023

Adresser

Perstorpsvägen 211-233

Svanskogsvägen 21-25

Arkitekt

Semrén & Månsson

Antal lägenheter

172 hyresrätter

Lägenhetsstorlek

1-4 rok

Lägenhetsfördelning

1 rok: 83 st (ca 25-50 kvm)
2 rok: 72 st (ca 42-59 kvm)
3 rok: 4 st (ca 66-75 kvm)
4 rok: 13 st (ca 83-84 kvm)

Hiss

Ja

Tvättmaskin och torktumlare

Ingår i alla lägenheter (eller kombimaskin)

Säkerhetsdörr

Ja

Induktionshäll

Ja

Mikrovågsugn

Ja

Brandvarnare

Ja

Handdukstork

Ja

Kommersiell yta

ca 136 kvm

Antal lokaler

2 st

Lokaltyp

Butik, café

Innergård

Ja

Förråd

Inom lägenheten

Om Farsta

Farsta är ett populärt område med goda kommunikationer, ett stort shoppingcentrum och mycket natur. Stockholms stad satsar stort på Larsboda strand i Farsta där våra fastigheter ligger och här kommer det byggas både bostäder och kommersiella lokaler.

Service och butiker
Perstorpsvägen kommer att omvandlas till stadsstråk med butiker, restauranger och fik. Det är även nära till Farsta Centrum med ca 150 befintliga butiker.

Kommunikationer
För att göra området lättillgängligt blir det nya anslutningar till Nynäsvägen och nytt p-hus för området. Från Perstorpsvägen går det bussar till Skarpnäck, Farsta Centrum och Farsta Strand för de som åker tunnelbana eller pendeltåg.

Fritid och rekreation
Larsboda strand är ett naturnära område med nära till bad sommartid och plogade isar vintertid. Det ska skapas nya cykelstråk och ökad tillgänglighet ner till sjön där det planeras för strandpark och rekreationsområde. I Farsta finns simhall, idrottshall och idrottsplats.

 

Skog & Natur

Bad & Vatten

Busshållplats

Cykelvänligt

Utegym i området

Söka hyresrätt hos Wallenstam

Ädellövet är ett av flera projekt som förmedlas via vår kostnadsfria bostadskö. Här ser du hur hela processen går till för att söka bostad hos oss.

Se även våra köregler och kriterier.

TILL BOSTADSKÖN
 • Intresseanmälan

  Du som står i vår bostadskö väljer på Mina Sidor vilken stad och vilka områden du vill bo i. När ett projekt är klart för uthyrningen skickar vi ett mejl till de som valt området som projektet ligger i. Därefter kan du som är intresserad av projektet göra en intresseanmälan på Mina Sidor.

 • Visning och rangordning

  Du som har anmält ditt intresse och har flest köpoäng får ett mejl med information om visning och rangordning. Du rangordnar de lägenheter du önskar söka på Mina Sidor. Tänk på att du måste rangordna för att gå vidare i uthyrningsprocessen.

  På visningssidan hittar du projektets lägenhetslista.

 • Preliminärt erbjudande

  Om du har tillräckligt med köpoäng får du ett mejl med ett preliminärt erbjudande om lägenhet.

  Du har rätt att tacka nej till lägenhetserbjudanden tre gånger under ett års tid. Tackar du nej fler gånger kan du inte söka boende hos oss under sex månader

 • Ansökan

  Du gör en ansökan för den lägenhet du preliminärt blivit erbjuden på Mina Sidor. Om våra uthyrningskriterier inte uppfylls går erbjudandet vidare till den med näst flest köpoäng.

   

 • Kontrakt

  Vid godkänd ansökan och skrivet kontrakt nollställs dina och din eventuella medsökandes köpoäng.

;

Bo hos Wallenstam

Vi vill att våra hyresgäster ska trivas och bo länge hos oss. Därför försöker vi skapa så bra förutsättningar som möjligt för att du ska trivas hos oss, både inne i din lägenhet och i närområdet. Vi erbjuder bland annat:
- Kundservice
- Mina sidor
- App

Läs mer