Umami Park

Om Umami Park

En skönare vardag

Umami Park ligger i Hallonbergen som är en del av Sundbybergs stad, Sveriges minsta kommun till ytan men kanske den med de mest expansiva planerna. Här bygger Wallenstam 800 lägenheter, ca 10 000 kvm för restauranger, butiker och annan service och ca 13 500 kvm kontor.

Umami Park är en levande blandstad som växer fram. Här kommer du kunna gå förbi kemtvätten eller träna på lunchen och avrunda dagen med en middag på en uteservering. 

Umami park får flera torg och mindre parker. Här ska människor träffas och trivas. I hjärtat av området ligger Umami Torg - en plats för spontana möten, jobbluncher eller en skön paus i solen.

I Umami Park tar vi vara på energin som finns lagrad i marken - så kallad geoenergi. Med hjälp av vindkraftsel omvandlas energin till värme och kyla. Energianvändningen blir därmed helt CO2-fri.

Läget är oslagbart. Tunnelbanan ligger 300 meter bort och på kort bilavstånd kommer du till såväl Bromma som Arlanda flygplats.

- - - -

Umami Park blir en del av utvecklingsområdet Hallonbergen + Ör, som du kan läsa mer om här.

Översikt Umami Park

Klicka på bilden nedan för mer information om respektive byggnad.

Snabbfakta

  • StatusDelvis inflyttat, uthyrning pågår
  • Färdigställt områdePrel. 2024
  • LägenheterCa 800 st
  • Kommersiell ytaCa 10 000 kvm Butik-, Café- och Restaurangyta. Ca 13 500 kvm kontorsyta.
  • Restid T-Centralen 13 min
  • Avstånd till tunnelbananCa 300 meter

Umami Office

Topprenoverade kontorsytor 13 min från city

Våra stilfullt renoverade kontorsytor har stort ljusinsläpp och fantastisk utsikt. Här tar du hissen rakt upp från garaget. Kliver in i toppmoderna och inflyttningsklara lokaler med flexibel planlösning som enkelt anpassas efter olika arbetssätt. Möblerat eller omöblerat – du väljer själv vad som passar er verksamhet... 

Läs mer >

Intresseanmälan >

Kontakta Anders Holmgren:
073-086 85 20
anders.holmgren@wallenstam.se

Umami Service

Ljusa, luftiga lokaler för din verksamhet

Nu finns endast två lokaler kvar i Umami Parks första etapp! Här har lokalerna stora, ljusa fönster och perfekt läge i bostadskvarterets gatuplan. 

Kontakta Maya Docus Carlqvist:
076-109 60 02
maya.carlqvist@wallenstam.se

Hyresrätter

Etapp 3

 

Husen i Umami Parks tredje etapp ligger mellan det livfulla torget och skogens lugn. Kvarterets fasader varierar i material, former och kulörer. Varje hus får sin egen identitet. Den upphöjda gården blir en lugn oas med både sociala ytor i solen och lekytor för barnen. Entréerna mot gatan markeras med träpanelspartier.

Vill du flytta hit?
Lägenheterna i Umami Park Etapp 3 blir hyresrätter. Anmäl dig till vår kostnadsfria bostadskö om du är intresserad av att flytta hit.

Arkitektur

Thomas Sandell

 

Hur ser din vision ut för Umami Park?
När vi ritar Umami Park arbetar vi utifrån tydliga trender kring framtidens boende. Vi ska skapa ett område där mat, närhet till naturen och ett spännande boende står i centrum.

Några höjdpunkter som du tycker är extra viktiga att uppmärksamma i projektet?
Åh, det kommer att bli många spännande delar. Men om jag ska välja några så kommer det att bli en häftig del som vi kallar trappan. Förskolan och stråket är också riktiga pärlor.