EN

Inom Vallgraven

Här anlades Göteborgs gamla stadskärna år 1621. Idag finns här fortfarande allt vad en stadskärna bör erbjuda, såsom butiker, banker, hotell, restauranger, idrottsarenor och många utbildnings- samt kulturinstitutioner. Närheten till vatten och hamn samt Trädgårdsföreningen ger ytterligare en dimension till centrum.

Våra lokaler Inom Vallgraven

Inom Vallgraven har vi ett stort och varierat utbud av kommersiella lokaler i varierande storlek. Gemensamt är en attraktiv miljö för de kreativa verksamheterna. Har du gäster som stannar över natten finns också flera av stadens bättre hotell i området. Vill du dessutom ta hand om dina gäster och bjuda dem på middag är det bara i princip att kliva ut från kontoret – här finns ett generöst utbud av matställen att välja på.

Butiker och service

Inom Vallgraven finns shoppingstråken med de naturliga flödena av människor, liksom de små passagerna med butiker, restauranger och kaféer. 

I kvarteren kring Korsgatan, Kungsgatan och Kungsportsplatsen kan vi erbjuda våra kommersiella hyresgäster några av de absolut bästa butikslägena i Göteborg.

Kommunikationer

Det är enkelt att ta sig till området Inom Vallgraven, vare sig man är en långväga affärsbesökare eller göteborgare på shoppingtur. Lokaltrafiken med spårvagnar och bussar skapar knytpunkter, dessutom ligger järnvägsstationen inom bekvämt gångavstånd från områdets kärna. Den som kommer med flyg är inne i city på 25 minuter via Flygbussarna.