Umami Park

Umami Easy Living

Företagslägenheter med perfekt läge

Här i Umami Park kan ditt företag hyra tre eller fler lägenheter samlade i samma fastighet. Vi har skapat ett smart och flexibelt bostadskoncept för företag som bryr sig om sina medarbetare – Umami Easy Living. En slags hybrid mellan hotell och lägenhet. Bostäder som ditt företag kan hyra för longstay, med alla bekvämligheter du kan tänkas behöva – från tvättmaskin och snabb uppkoppling till garageplats och balkong. Självklart helt nyproducerat med stilrena materialval.

Kontakta Hampus Tapper:
0730 – 89 42 98
hampus.tapper@wallenstam.se

Umami Office

Topprenoverade kontorsytor 13 min från city

Våra stilfullt renoverade kontorsytor har stort ljusinsläpp och fantastisk utsikt. Här tar du hissen rakt upp från garaget. Kliver in i toppmoderna och inflyttningsklara lokaler med flexibel planlösning som enkelt anpassas efter olika arbetssätt. Möblerat eller omöblerat – du väljer själv vad som passar dig. Vill du istället skapa något utöver det vanliga? Just nu har vi även oinredda ytor där du kan få vara med och skräddarsy ditt kontor, helt efter dina behov.

Kontakta Anders Holmgren:
073-086 85 20
anders.holmgren@wallenstam.se

Umami Service

Ljusa, luftiga lokaler för din verksamhet

Barberare eller butik? Showroom eller skönhetssalong? I etapp 1 har lokalerna stora, ljusa fönster och perfekt läge i bostadskvarterets gatuplan. Här finns ett nyfiket kundunderlag för din verksamhet.

Kontakta Maya Docus Carlqvist:
076-109 60 02
maya.carlqvist@wallenstam.se

Hyresrätter

Etapp 2

 

Etapp 2 består av tre byggnader med olika koncept – brons, silver och guld. De dekorativa balkongräckena i metall och tegelfasaderna får färger som följer de olika koncepten. Mellan husen skapar vi en härlig innergård som blir en avkopplande oaser för umgänge med både grannar och vänner.

Vill du flytta hit?
Lägenheterna i Umami Park Etapp 2 blir hyresrätter. Anmäl dig till vår kostnadsfria bostadskö om du är intresserad av att flytta hit.

Etapp 3

 

Husen i Umami Parks tredje etapp ligger mellan det livfulla torget och skogens lugn. Kvarterets fasader varierar i material, former och kulörer. Varje hus får sin egen identitet. Den upphöjda gården blir en lugn oas med både sociala ytor i solen och lekytor för barnen. Entréerna mot gatan markeras med träpanelspartier.

Vill du flytta hit?
Lägenheterna i Umami Park Etapp 3 blir hyresrätter. Anmäl dig till vår kostnadsfria bostadskö om du är intresserad av att flytta hit.

Om Umami Park

En skönare vardag.

Umami Park är området där någons yrkesliv kan ta fart samtidigt som någons vardag pågår. Här umgås folk över generationsgränserna i närheten av allt man tycker om. Tunnelbanan, naturen, träningspasset, shoppingen, matchen, konserten, spontana grannträffar och en snabb take-away.

Här i Hallonbergen (Sundbyberg) bygger vi ca 800 lägenheter, ca 10 000 kvm för restauranger, butiker och annan service och ca 13 500 kvm kontor där människor ska trivas, mötas och jobba i ett attraktivt område där stadens puls kombineras med naturens lugn. Välkommen till Umami Park när du är redo för en skönare vardag.

Umami Park blir en del av utvecklingsområdet Hallonbergen + Ör, som du kan läsa mer om här.

Snabbfakta

  • StatusUthyrning pågår
  • Första inflyttVåren 2019
  • LägenheterCa 800 st
  • Kommersiell ytaCa 10 000 kvm Butik-, Café- och Restaurangyta. Ca 13 500 kvm kontorsyta.
  • Restid T-Centralen 13 min
  • Avstånd till tunnelbananCa 300 meter

Arkitektur

Thomas Sandell

 

Hur ser din vision ut för Umami Park?
När vi ritar Umami Park arbetar vi utifrån tydliga trender kring framtidens boende. Vi ska skapa ett område där mat, närhet till naturen och ett spännande boende står i centrum.

Några höjdpunkter som du tycker är extra viktiga att uppmärksamma i projektet?
Åh, det kommer att bli många spännande delar. Men om jag ska välja några så kommer det att bli en häftig del som vi kallar trappan. Förskolan och stråket är också riktiga pärlor.