EN

Den interiöra bilden visar Parstråkets mörkare koncept med gråa väggar och ekparkett.
Alla bilder är visionsbilder - avvikelser kan förekomma.

Interiör

Lägenheterna har genomgående ekparkett (3-stav) och målade väggar i en ljus varmgrå kulör, i hallen ligger det grå klinker. Badrummen är helkaklade i vitt och även här ligger det grå klinker. Badrummen är utrustade med tvättmaskin/torktumlare alt. kombimaskin.

De naturvita köken är från Marbodal har rostfria handtag. Vitvarorna är i rostfritt utförande och alla lägenheter har diskmaskin. Stänkskyddet är i vitt kakel och bänkskivan i grå laminat. Kvarter 1 (närmast Nynäsvägen) har en kombinerad diskbänk och diskho i rostfritt stål. Kvarter 2 (närmast Rudanskolan) har en diskho i rostfritt stål som är underlimmad.

Några av lägenheterna har ett ljusare inredningskoncept med askparkett (istället för ek) och vita väggar (istället för gråa).

Fyra av projektets lägenheter är loftlägenheter (5852-0341, 5852-0431, 5852-0344 och 5852-0434).

Snabbfakta

Status: Uthyrning pågår, inflyttning sker september 2020 -  juni 2021
Adresser: Örnens väg 3-9, Ingrid Horns Torg 4, Ingrid Horns väg 6-8 & 7-9, Nynäsvägen 112-114
Arkitekt: Semrén & Månsson
Antal lägenheter: 285 lägenheter totalt i båda kvarteren (268 vanliga hyresrätter och 17 delningslägenheter)
Rökfritt boende: Ja
Lägenhetsstorlekar: 1-4 rok (varav 4 st loftlägenheter)
Antal våningar: 4-9
Balkong/Uteplats: Ja, alla lägenheter har balkong eller uteplats
Förråd: Det finns förråd eller säsongsförråd i lägenheterna
Hiss: Ja
Garage: Ja
Laddplats för elbil: 12 st laddplatser i garaget (totalt i båda kvarteren)
Cykelparkering: Ja
Tvättstuga: Nej, tvättmaskin och torktumlare finns i lägenheten
El: Ingår inte i hyran
Varm- & kallvatten: Ingår inte i hyran
Kommunikationer: Projektet ligger ca 750 meter från Handens pendeltågsstation och ca 1000 meter från Haninge Centrum.
Uthyrning: Lägenheterna hyrs ut via Wallenstams bostadskö och Stockholms BostadsförmedlingLäs mer om våra krav och kriterier här. 

I ett av trapphusen blir det 17 delningslägenheter för cirka 100 hyresgäster, dessa hyrs ut till Stockholmsbaserade Colive AB.

Rökfritt boende

Vi vill erbjuda ett hälsosamt boende, och en rökfri boendemiljö. Därför råder rökförbud i våra nyproducerade hyresrätter. Utöver själva lägenheten omfattas även gemensamma utrymmen, gård, balkong, loftgång, uteplats och garage.

 

Läs mer

Colive

Bo själv, lev tillsammans.

I COLIVE Parkstråket bor du i coliving-lägenheter, där du har ditt privata sovrum men lever på stora generösa ytor och delar vardagen, tryggheten och kostnaderna med människor som vill ungefär samma sak som du. Det bästa med COLIVE är allt du får på köpet. Dels en väldigt stor lägenhet där du ändå har ditt eget rum. Men även tillgång till nya vänner som delar dina intressen, eller kanske inspirerar dig till nya. Tillsammans har ni tillgång till ett möblerat, modernt hem med fullt utrustat kök och mysigt vardagsrum. Men det finns mer – en hel våning faktiskt – för husets gemensamma COLIVE Hangout. Och det innebär mer plats för umgänge, spel, arbete, plugg eller filmkvällar. Här finns rum för allt – och ett är ditt alldeles egna.

Läs mer

Närområdet

Haninge, söder om Stockholm, är en av de största kommunerna i Stockholms län. Tre fjärdedelar av kommunens yta är vatten och gröna öar, men Haninge är mycket mer än bara skärgård.

Service och butiker
På grund av Haninges stora yta finns här flera kluster med butiker och service. I centralorten Handen ligger Haninge Centrum med ca 85 butiker, kulturhus och bibliotek.

Kommunikationer
Större delen av Haninge trafikeras med diverse busslinjer. En viktig punkt för lokaltrafiken är bussterminalen och pendeltågstationen i Handen.

Fritid och rekreation
I kommunen finns 17 naturreservat, flera natursköna öar i skärgården och flera fina sportanläggningar. I Handen finns också ett nybyggt kulturhus och ett bibliotek. Mellan Haninge och Tyresö ligger populära Tyresta nationalpark med 5,5 mil vandringsleder genom orörd vildmark. Här finns också många populära badplatser, allt från insjöar som Rudan till havsbad på Dalarö och Gålö eller Årsta havsbad.