EN
Planritning

Lennart Kvarnströms Plats 6

141 ㎡ Butik/restaurang ytor i Mölnlycke centrum

Butik eller möjlig restaurang med fantastiskt läge mot torget i Mölnlycke centrum med sol större delen av dagen och bra ytor för uteservering. Lokalen är idag ett fd bankkontor och ytan ska anpassas i samråd med ny hyresgäst. Det går också att dela upp ytan till två mindre enheter. Idag är entrén till lokalen mot torget men det finns möjlighet till ytterligare en entré mittemot Espresso house. Välkommen med er konceptbeskrivning eller affärsidé på hur ni önskar nyttja lokalen.

Emma Carlsson

Uthyrare

+46317439532

emma.carlsson@wallenstam.se

Planritning
;

Snabbfakta

Typ av lokal: Butik

Yta: 141 m²

Hyra: Förhandling

Status: Ledigt

Planritning

Bilder

Om området

Mölnlycke ligger strategiskt mellan Landvetter flygplats och Göteborg med motorvägsförbindelse åt båda hållen. Här hittar du såväl ett utbud av kontor i gamla Mölnlycke fabriker som nybyggda lägenheter och butikslokaler i centrum. Våra lokaler i Mölnlycke Några mil sydost om Göteborg, på vägen ut mot Landvetter flygplats ligger Mölnlycke. Här kan vi erbjuda kontorslokaler i genuin äldre fabriksmiljö. Lokalerna i tidigare Mölnlycke Sytrådsfabriker har byggts om till kontor, modernt men med bibehållen känsla. I Mölnlycke centrum erbjuder vi flera fräscha butikslokaler i våra nybyggda fastigheter. Service och butiker I fabriksområdet finns Friskis & Svettis träningslokal samt en mycket omtyckt lunchrestaurang. En liten bit från fabriksområdet hittar man Mölnlycke centrum med Råda Torg som mittpunkt. Här finns ett komplett utbud av service i form av matbutiker, restauranger, bank, vårdcentral och små specialbutiker med kläder och delikatesser. Kommunikationer Mölnlyckes läge, nära motorvägen mellan Göteborg och Landvetter flygplats, gör att det är enkelt för tillresande med såväl flyg som bil från båda håll. Från Göteborg når man också Landvetter via buss och tåg på mellan 20 och 30 minuter.

Intresseanmälan

Du behöver ange ett namn
Du behöver ange ett namn
Fyll i företag
Du behöver ange en giltig epost
Fyll i ett telefonnummer
Meddelande kan bara vara 250 tecken

Tack!

Tack för din intresseanmälan.

Vi hör av oss inom kort.

Vänliga hälsningar
Wallenstam

Att hyra av Wallenstam

Vi ser fram emot att få ha dig som hyresgäst. Vårt mål är att du ska trivas både med oss och dina lokaler. Tillsammans skapar vi lokaler som matchar era behov nu och i framtiden. Att vara kund hos Wallenstam innebär att du kan fokusera på ditt arbete fullt ut, vi hjälper till med allt som rör lokalen.

Läs mer