EN
Planritning

Honungsgatan 19

95 ㎡ Cafélokal med toppenläge i hjärtat av Rosendal intill nya torget

Cafélokal med toppenläge i hjärtat av Rosendal intill nya torget. Nu söker vi en driven caféägare för denna ljusa fina lokal som har ett perfekt läge vid det nya torget Rosendals torg. Lokalen om 95 kvm har 3 meter i takhöjd. Det är idag en råyta men lokalen kommer färdigställas med två RWC och kök/beredningsrum för caféverksamhet. Det är stora fönster i lokalen som vetter ut mot gatan och det nya torget Rosendals torg. Uteservering längs fasaden mot torget är även möjlig. Caféet med toppenläge har en öppen yta med för servering och generös takhöjd samt stora fönster ut mot torget, Det kommer finnas möjlighet till uteservering längs husfasaden som vetter ut mot torget. Läget är perfekt i hjärtat av det blomstrande Rosendal som är ett området som expanderat kraftigt det senaste åren med bostäder, butiker, restauranger, apotek och alla möjligheter till träning, rekreation med stadsskogen intill. Området är har redan den väletablerade träningsanläggningen USIF som erbjuder tennis, padel, gruppträning och gym . Nu byggs även Multihus som är en satsning vid Rosendals torg med inriktning på en ny idrottshall, kulturskola och bibliotek med trygghetsfokus. Multihuset beräknas stå klart hösten 2024. För mer information och visning, kontakta ansvarig mäklare Claes Du Rietz! Varmt välkommen!

Claes Du Rietz

Uthyrare

+4618606002

claes.durietz@maklarhuset.se

Planritning
;

Snabbfakta

Typ av lokal: Restaurang

Yta: 95 m²

Hyra: Förhandling

Status: Ledigt

Planritning

Bilder

Om området

Rosendal är ett område som är under utveckling, här kommer det bli en härlig mix av bostäder, handel, service, universitetsanknuten verksamhet med campuskaraktär och närhet till värdefulla park- och naturområden med höga rekreationsvärden. Rosendal kommer att inrymma parkytor med både grönska och vatten. Dessa gröna och blå kvaliteter skapar en trivsam livsmiljö men de fyller även en funktion för att dagvattnet ska infiltreras och fördröjas på platsen. Ett större parkstråk kommer att skapa en länk mellan Stadsskogen och Kronparken, två skogspartier med höga rekreativa värden. Bra busskommunikation kommer att gå till centrum och cykelbanorna är väl planerade för.

Intresseanmälan

Du behöver ange ett namn
Du behöver ange ett namn
Fyll i företag
Du behöver ange en giltig epost
Fyll i ett telefonnummer
Meddelande kan bara vara 250 tecken

Tack!

Tack för din intresseanmälan.

Vi hör av oss inom kort.

Vänliga hälsningar
Wallenstam

Att hyra av Wallenstam

Vi ser fram emot att få ha dig som hyresgäst. Vårt mål är att du ska trivas både med oss och dina lokaler. Tillsammans skapar vi lokaler som matchar era behov nu och i framtiden. Att vara kund hos Wallenstam innebär att du kan fokusera på ditt arbete fullt ut, vi hjälper till med allt som rör lokalen.

Läs mer