EN
Planritning

Honungsgatan 19

95 ㎡ Nyproducerad cafélokal i perfekt söderläge!

I ett av Rosendals mest centrala lägen, intill Torgny Segerstedts allé och blivande Rosendals torg, bygger vi just nu ett flerbostadshus med flera lokaler i gatuplan som bidrar till torgets livfullhet. Lokalerna beräknas stå klara under år 2024 och bostadshyresgästerna flyttar in mellan sommaren 2023 och våren 2024. I denna härliga hörnlokal om 95 kvm har du möjligheten att öppna café med perfekt söderläge intill nya torget. Lokalen är ljus och fin med ca 3 meter i takhöjd, stora fönsterpartier och två entréer. Rosendal är en ny stadsdel i södra Uppsala som växer fram och i området kommer det finnas 5 000 bostäder när området är färdigbyggt. Kollektivtrafiken går längs huvudstråket Torgny Segerstedts allé och 3 busslinjer stannar precis vid torget. Rosendals multihus med idrott, kultur och musikupplevelser beräknas stå klart under hösten 2024. Multihuset kommer att ligga i anslutning till Rosendals Torg och den nya skolan. Du är välkommen att kontakta Maya Docus Carlqvist, på telefon 070-239 79 94 för mer information och visning av lokalen.

Maya Carlqvist

Uthyrare

maya.carlqvist@naiga.se

Planritning
;

Snabbfakta

Typ av lokal: Butik

Yta: 95 m²

Hyra: Förhandling

Status: Ledigt

Planritning

Bilder

Om området

Rosendal är ett område som är under utveckling, här kommer det bli en härlig mix av bostäder, handel, service, universitetsanknuten verksamhet med campuskaraktär och närhet till värdefulla park- och naturområden med höga rekreationsvärden. Rosendal kommer att inrymma parkytor med både grönska och vatten. Dessa gröna och blå kvaliteter skapar en trivsam livsmiljö men de fyller även en funktion för att dagvattnet ska infiltreras och fördröjas på platsen. Ett större parkstråk kommer att skapa en länk mellan Stadsskogen och Kronparken, två skogspartier med höga rekreativa värden. Bra busskommunikation kommer att gå till centrum och cykelbanorna är väl planerade för.

Intresseanmälan

Du behöver ange ett namn
Du behöver ange ett namn
Fyll i företag
Du behöver ange en giltig epost
Fyll i ett telefonnummer
Meddelande kan bara vara 250 tecken

Tack!

Tack för din intresseanmälan.

Vi hör av oss inom kort.

Vänliga hälsningar
Wallenstam

Att hyra av Wallenstam

Vi ser fram emot att få ha dig som hyresgäst. Vårt mål är att du ska trivas både med oss och dina lokaler. Tillsammans skapar vi lokaler som matchar era behov nu och i framtiden. Att vara kund hos Wallenstam innebär att du kan fokusera på ditt arbete fullt ut, vi hjälper till med allt som rör lokalen.

Läs mer