EN
Planritning

Torgny Segerstedts Allé 81

64 ㎡ Kontorslokal om 64 kvm

Nu finns chansen att driva din verksamhet i en fin och ljus lokal i det expanderande området Rosendal. Denna lokal lämpar sig perfekt för butik eller kontor och har en yta om 64 kvm. Lokalen har fönster och entré ut mot Torgny Segerstedts Allé. Lokalen har ett separat rum och ett personalutrymme, ett pentry och handikapps-WC. Lokalen är nybyggd med grundbelysning, golv och målade väggar. I fastigheten finns en sushirestaurang och i närområdet finns en Ica Nära. Rosendal ligger mitt i ett av Sveriges främsta kunskapskluster med två universitet och ett av landets största sjukhus som grannar. Härifrån tar det bara några minuter att cykla till Uppsalas centrum. Området expanderar och är en mix av bostäder, handel, service och här finns USIF Arena med gym, tennis- och paddelbanor mm. Förutom tillgången till områdets egna grönområden är det nära till värdefulla park- och naturområden med höga rekreationsvärden.

Maya Carlqvist

Uthyrare

+46850894808

maya.carlqvist@wallenstam.se

Planritning

Snabbfakta

Typ av lokal: Butik

Yta: 64 ㎡

Hyra: Förhandling

Tillträde Enligt överenskommelse

Status: Ledigt

Våning: Bottenvåning

Planritning

Bilder

Om området

Rosendal är ett område som är under utveckling, här kommer det bli en härlig mix av bostäder, handel, service, universitetsanknuten verksamhet med campuskaraktär och närhet till värdefulla park- och naturområden med höga rekreationsvärden. Rosendal kommer att inrymma parkytor med både grönska och vatten. Dessa gröna och blå kvaliteter skapar en trivsam livsmiljö men de fyller även en funktion för att dagvattnet ska infiltreras och fördröjas på platsen. Ett större parkstråk kommer att skapa en länk mellan Stadsskogen och Kronparken, två skogspartier med höga rekreativa värden. Bra busskommunikation kommer att gå till centrum och cykelbanorna är väl planerade för.

Intresseanmälan

Du behöver ange ett namn
Du behöver ange ett namn
Fyll i företag
Du behöver ange en giltig epost
Fyll i ett telefonnummer
Meddelande kan bara vara 250 tecken

Tack!

Tack för din intresseanmälan.

Vi hör av oss inom kort.

Vänliga hälsningar
Wallenstam

Att hyra av Wallenstam

Vi ser fram emot att få ha dig som hyresgäst. Vårt mål är att du ska trivas både med oss och dina lokaler. Tillsammans skapar vi lokaler som matchar era behov nu och i framtiden. Att vara kund hos Wallenstam innebär att du kan fokusera på ditt arbete fullt ut, vi hjälper till med allt som rör lokalen.

Läs mer