EN
Planritning

Rissneleden 12 E

165 - 240 ㎡ Är du restaurang/caféägare och vill expandera i ett växande område - Välkommen till Umami Park!

Umami Park är en levande blandstad med tre kvarter bostadsfastigheter, stora kommersiella ytor med hyresgäster som Convendum, Nordic Wellness, Ferroamp mfl. I hjärtat av området ligger Umami Torg - en plats för spontana möten, restaurangbesök eller en skön paus i solen för de som bor och arbetar i området. Restaurangerna Stella Pizza, Iveel Sushi och Beiruti finns redan etablerade i Umami Park. Här finns det möjlighet att hyra ljusa, luftiga restaurang- och cafélokaler för din verksamhet och ett stort utrymme att forma och anpassa konceptet enligt din vision. Läget är oslagbart. Tunnelbanan ligger 300 meter bort och på kort bilavstånd kommer du till såväl Bromma som Arlanda flygplats. Är du nyfiken på området och lokalerna? Bifogad planritning visar lokalen som är 240 kvm. Du är mycket välkommen att kontakta Lovisa Blum på telefon 08-508 947 45 eller lovisa.blum@wallenstam.se för mer information och visning.

Planritning
;

Snabbfakta

Typ av lokal: Restaurang

Yta: 165 - 240 m²

Hyra: Förhandling

Status: Ledigt

Planritning

Bilder

Om området

Sundbyberg har, trots närheten till Stockholm city, en härlig småstadskänsla. Här cyklar man enkelt mellan hemmet, jobbet, kvarterskrogen och alla härliga grönområden. I norra Sundbyberg skapar vi nu ett helt nytt område, Umami Park, som ligger 300 meter från Hallonbergens centrum med butiker och tunnelbana. SERVICE OCH BUTIKER Gågatorna i centrala Sundbyberg kantas av butiker, restauranger och caféer. På andra sidan tågspåren har det växt fram ett område med hotell, restauranger och övrig service. I Hallonbergen Centrum som ligger ca 300 meter från Umami Park finns det butiker, bibliotek och närservice. Även på Tuletorget finns det ett bra utbud av restauranger och närservice. Från Sundbyberg har du också nära till Mall of Scandinavia, en av norra Europas största shoppinggallerior med butiker, restauranger, biograf och övrig service. KOMMUNIKATIONER Till Sundbyberg kan du ta dig enkelt med tunnelbana, pendeltåg, tvärbana eller buss. Tunnelbanans blå linje tar dig in till centralen på 13 minuter från Hallonbergens tunnelbanestation som ligger ca 300 meter från Umami Park. FRITID OCH REKREATION I Sundbyberg kan man cykla till det mesta och här finns grönområden inpå knuten. Lötsjön är en insjö i kommunen som erbjuder ett rikt fågelliv, sköna promenader runt sjön och en fontän. Även Råstasjön är ett populärt utflyktsmål. Vintertid hittar du spolad naturis vid Tornparken, Duvboparken och Skvadronsbacken. Ursviks motionsgård som ligger på gångavstånd från Umami Park bjuder på skidspår vintertid. Bara att plocka med sig längdskidorna, låna nycklarna till vallaboden och ge sig ut i den vackra naturen.

Intresseanmälan

Du behöver ange ett namn
Du behöver ange ett namn
Fyll i företag
Du behöver ange en giltig epost
Fyll i ett telefonnummer
Meddelande kan bara vara 250 tecken

Tack!

Tack för din intresseanmälan.

Vi hör av oss inom kort.

Vänliga hälsningar
Wallenstam

Att hyra av Wallenstam

Vi ser fram emot att få ha dig som hyresgäst. Vårt mål är att du ska trivas både med oss och dina lokaler. Tillsammans skapar vi lokaler som matchar era behov nu och i framtiden. Att vara kund hos Wallenstam innebär att du kan fokusera på ditt arbete fullt ut, vi hjälper till med allt som rör lokalen.

Läs mer