EN
Planritning

Vallgatan 21

160 ㎡ Charmigt kontor i Kv Victoria

På Vallgatan 21 vid Victoriagården kan vi erbjuda ett kontor om 160 kvm några trappor upp i fastigheten. Kontoret är i fint skick och har bevarad äldre karaktär med djupa fönster nischer, högt i tak och fina stuckaturer. I området finns all service man kan tänka sig med ett stort urval av caféer, restauranger och butiker. Välkommen att kontakta mig för visning!

Petter Sundström

Uthyrare

+46313379755

petter.sundstrom@wallenstam.se

Planritning
;

Snabbfakta

Typ av lokal: Kontor

Yta: 160 m²

Hyra: Förhandling

Status: Ledigt

Planritning

Bilder

Om fastigheten

Gatorna har fått sina namn efter sina placeringar innanför fästningsvallen, där behovet av snabb uppställning av trupper var avgörande (att larma). Södra Larmgatan är i sin östra hälft i första hand en gågata och dessa charmiga kvarter är en lika given mötesplats för shopping och en kopp kaffe, som restaurang- och barhäng när mörkret faller. Trendiga butiker, restauranger och barer sticker ofta ut hakan och bjuder på det lilla extra, vare sig det gäller kaffekunskap, lokala klädmärken eller restauranginredning. Alldeles i närheten ligger Saluhallen med sitt rika utbud av delikatesser och restauranger På bekvämt gångavstånd når man Centralstationen, Lilla Bommen med Göteborgsoperan, Nordstan’ och Nils Ericssonterminalen med avgångar till hela länet. Området är lättillgängligt hur man än väljer att transportera sig. Det är mycket goda förbindelser med såväl spårvagn som buss och den som kommer med flyg är i centrum på c:a 25 minuter.

Om området

Våra lokaler Inom Vallgraven Redan med en adress inom Vallgraven säger du något om ditt företags profil. Finns du här behöver du inte längre åka till kunderna - de kommer att vilja besöka dig istället. Inom Vallgraven har vi ett stort och varierat utbud av lokaler i varierande storlek. Gemensamt för lokalerna är deras höga komfort och att de ligger på de rätta adresserna. Har du gäster som stannar över natten finns också flera av stadens bättre hotell i området. Vill du dessutom ta hand om dina gäster och bjuda på middag är det i princip bara att kliva ut från kontoret så finns ett stort utbud matställen att välja på. I kvarteren kring Korsgatan, Kungsgatan och Kungsportsplatsen kan vi erbjuda några av de absolut bästa butikslägena i Göteborg. Butiker och service Inom Vallgraven finns shoppingstråken och de små passagerna med butiker, restauranger och caféer. Och här finns det naturliga flödet av människor. Kommunikationer Vare sig man är långväga affärsbesökare eller göteborgare på shoppingtur, är det enkelt att ta sig till området Inom Vallgraven. Lokaltrafiken med spårvagnar och bussar har givetvis knutpunkter här. Dessutom ligger järnvägsstationen inom bekvämt gångavstånd från områdets kärna. Och den som kommer med flyg är via Flygbussarna inne i city på 25 minuter.

Intresseanmälan

Du behöver ange ett namn
Du behöver ange ett namn
Fyll i företag
Du behöver ange en giltig epost
Fyll i ett telefonnummer
Meddelande kan bara vara 250 tecken

Tack!

Tack för din intresseanmälan.

Vi hör av oss inom kort.

Vänliga hälsningar
Wallenstam

Att hyra av Wallenstam

Vi ser fram emot att få ha dig som hyresgäst. Vårt mål är att du ska trivas både med oss och dina lokaler. Tillsammans skapar vi lokaler som matchar era behov nu och i framtiden. Att vara kund hos Wallenstam innebär att du kan fokusera på ditt arbete fullt ut, vi hjälper till med allt som rör lokalen.

Läs mer