EN
Planritning

Korsgatan 3

85 ㎡ Trevlig kontorslokal inom vallgraven

På Korsgatan 3 högst upp i fastigheten kan vi erbjuda ett trevlig kontor om 85 kvm. Kontoret inrymmer tre stycken kontorsrum i varierande storlek med utrymme för mer än en kontorsplats alternativt kan något rum passa bra som mötes/konferensrum. I området finns närhet till all tänkbar service och mycket bra kommunikationer. Välkommen att kontakta mig för visning!

Mathilda Cedergren

Uthyrare

+46313379772

mathilda.cedergren@wallenstam.se

Planritning
;

Snabbfakta

Typ av lokal: Kontor

Yta: 85 m²

Hyra: Förhandling

Status: Ledigt

Planritning

Bilder

Om fastigheten

Här är man verkligen mitt i centrala Göteborg, Inom Vallgraven, och behöver inte ta många steg för att hitta banker, restauranger, hotell, barer och unika butiker som har det speciella och exklusiva som man inte hittar någon annanstans. Det är mycket goda förbindelser med såväl spårvagn som buss och den som kommer med flyg är, via flygbussarna, i city på cirka 25 minuter. Området är lättillgängligt hur man än väljer att transportera sig. Några kvarter bort ligger Stora Saluhallen som byggdes på skeppsvarvet Götaverken under 1880-talet. Här kan man nästan handla allt i matväg i de 40 butikerna och det finns också flera restauranger. På bekvämt gångavstånd når man Centralstationen, Lilla Bommen med Göteborgsoperan, Nordstan’ och Nils Ericssonterminalen med avgångar till hela länet. Ventilations- och kylsystem är anpassat efter dagens teknik för att få en god arbetsmiljö. Fastigheten har hiss.

Om området

Våra lokaler Inom Vallgraven Redan med en adress inom Vallgraven säger du något om ditt företags profil. Finns du här behöver du inte längre åka till kunderna - de kommer att vilja besöka dig istället. Inom Vallgraven har vi ett stort och varierat utbud av lokaler i varierande storlek. Gemensamt för lokalerna är deras höga komfort och att de ligger på de rätta adresserna. Har du gäster som stannar över natten finns också flera av stadens bättre hotell i området. Vill du dessutom ta hand om dina gäster och bjuda på middag är det i princip bara att kliva ut från kontoret så finns ett stort utbud matställen att välja på. I kvarteren kring Korsgatan, Kungsgatan och Kungsportsplatsen kan vi erbjuda några av de absolut bästa butikslägena i Göteborg. Butiker och service Inom Vallgraven finns shoppingstråken och de små passagerna med butiker, restauranger och caféer. Och här finns det naturliga flödet av människor. Kommunikationer Vare sig man är långväga affärsbesökare eller göteborgare på shoppingtur, är det enkelt att ta sig till området Inom Vallgraven. Lokaltrafiken med spårvagnar och bussar har givetvis knutpunkter här. Dessutom ligger järnvägsstationen inom bekvämt gångavstånd från områdets kärna. Och den som kommer med flyg är via Flygbussarna inne i city på 25 minuter.

Intresseanmälan

Du behöver ange ett namn
Du behöver ange ett namn
Fyll i företag
Du behöver ange en giltig epost
Fyll i ett telefonnummer
Meddelande kan bara vara 250 tecken

Tack!

Tack för din intresseanmälan.

Vi hör av oss inom kort.

Vänliga hälsningar
Wallenstam

Att hyra av Wallenstam

Vi ser fram emot att få ha dig som hyresgäst. Vårt mål är att du ska trivas både med oss och dina lokaler. Tillsammans skapar vi lokaler som matchar era behov nu och i framtiden. Att vara kund hos Wallenstam innebär att du kan fokusera på ditt arbete fullt ut, vi hjälper till med allt som rör lokalen.

Läs mer