EN
Planritning

Stampgatan 14

329 ㎡ Skapa ert nya drömkontor i stans bästa läge!

I vår nyrenoverade fastighet på Stampgatan kan vi nu erbjuda en kontorslokal om 329 kvm på plan 3 med ett fantastiskt hörnläge. Lokalen skall anpassas för den nya hyresgästen och tillsammans med er kommer vi att skapa ett modernt och yt-effektivt kontor. Bifogad planritning och renderingsbild är ett exempel på en möjlig planlösning. Välkommen med er intresseanmälan!

Petter Sundström

Uthyrare

+46313379755

petter.sundstrom@wallenstam.se

Planritning
;

Snabbfakta

Typ av lokal: Kontor

Yta: 329 m²

Hyra: Förhandling

Status: Ledigt

Planritning

Bilder

Om området

Stadsdelen Stampen ligger nästgårds med Göteborgs Centralstation och Nils Ericssonterminalen som är utgångspunkten för busstrafiken till Västra Götaland. Butiker och service Stampen ligger precis intill Nordstan, Göteborgs största köpcentra med hundratals butiker, service och matställen. Stampen har på senare tid fräschats upp och det har satsats mycket på bostadsbyggande. Detta har gett området nytt liv med människor i rörelse såväl dagtid som kvällstid, nya restauranger, friskvårdsmöjligheter och liknande. Kommunikationer Det är svårt att hitta ett mer idealiskt läge än Stampen när det gäller tillgänglighet via tåg, spårvagn och buss. Med Centralstationen som närmaste granne når man såväl fjärr- som lokaltåg och regionala bussar. Dessutom passerar i stort sett alla spårvagnar och många lokalbussar här.

Intresseanmälan

Du behöver ange ett namn
Du behöver ange ett namn
Fyll i företag
Du behöver ange en giltig epost
Fyll i ett telefonnummer
Meddelande kan bara vara 250 tecken

Tack!

Tack för din intresseanmälan.

Vi hör av oss inom kort.

Vänliga hälsningar
Wallenstam

Att hyra av Wallenstam

Vi ser fram emot att få ha dig som hyresgäst. Vårt mål är att du ska trivas både med oss och dina lokaler. Tillsammans skapar vi lokaler som matchar era behov nu och i framtiden. Att vara kund hos Wallenstam innebär att du kan fokusera på ditt arbete fullt ut, vi hjälper till med allt som rör lokalen.

Läs mer