Digital visning

Med anledning av coronaviruset vill vi göra vårt för att minska risken för spridning. Därför har vi beslutat att inte ha några vanliga visningar av våra lägenheter, utan visa dem digitalt här på vår hemsida.

Här hittar du planritningar för alla lägenheter samt en digital visning av en lägenhet, huset och delar av omgivningen.

Till dig i vår bostadskö
Du som går vidare i vår uthyrningsprocess kommer att få ett nytt mejl från oss med länk till visningsfilmen där du ombeds att ”Tacka ja” till visningen för att fortsätta processen.

Om du har tillräckligt med kötid kommer du få möjlighet att rangordna de lägenheter du är intresserad av. Rangordningen görs sedan på Mina Sidor.

I det fall att din kötid inte räcker till för att gå vidare i uthyrningsprocessen kommer du att bli meddelad per mejl.

Har du frågor, är du välkommen att maila oss på molnlycke.uthyrning@wallenstam.se

Besök Mina sidor

Tankar från arkitekten

QPG Arkitektur
Erica Bergqvist

Snabbfakta

ROSENGÅNGEN
Byggstart: Vintern 2018
Inflyttning: Etapp 1 inflyttning 2020-12-01 (61 lgh), etapp 2 inflyttning 2021-02-01 (62 lgh). Alla lägenheter är uthyrda.
Upplåtelseform: Hyresrätter
Antal lägenheter: 123 hyresrätter, totalt nästan 700 lägenheter i Mölnlycke Fabriker
Lägenhetsstorlek: 1-4 rok
Adress: Disponentvägen 2 och 4
Rökfritt boende: Ja
Interiör: 
Samtliga rum har ekparkett och målade väggar i ljusa färger. Klinker i hallen och vita innerdörrar. Badrummen har kakel och klinker och är utrustade med handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. I köket finns diskmaskin och det är förberett för micro.
Tvättmaskin och torktumlare: Ingår i alla lägenheter.
El: Tillkommer, ingår ej i hyran
Vatten:
 Tillkommer, ingår ej i hyran
Exteriör: Tegelbeklädd fasad mot Bruksgatan, cortenstål som accent och bandtäckt sadeltak i plåt, naturfärgade fasader och gula fönster.
Balkong/uteplats: Balkong eller fransk balkong i alla lägenheter.
Förråd: Ja, förråd finns i källaren och på vinden
Cykelparkering: Ja, ca 200 platser
Parkering/garage: Ja, 15 platser i garage under husen, 20 platser utomhus och platser i det gemensamma garaget i området (klart slutet av 2021)
Laddplats för elbil: 4 st laddplatser i garaget
Arkitekt: QPG
Uthyrning: Lägenheterna i Rosengången förmedlas i första hand till de som varit registrerade Härryda kommuns (nu nedlagda) bostadskö. Övriga förmedlas via vår egen bostadskö, registrera dig härLäs mer om våra krav och kriterier här.


Vi bygger enligt Miljöbyggnad Silver.

Rökfritt boende

Vi vill erbjuda ett hälsosamt boende, och en rökfri boendemiljö. Därför råder rökförbud i våra nyproducerade hyresrätter. Utöver själva lägenheten omfattas även gemensamma utrymmen, gård, balkong, loftgång, uteplats och garage.

 

Läs mer

Mölnlycke Fabriker ska utvecklas till en livfull stadsdel med en blandning av verksamheter, kontor och bostäder.

Bruksgatan

Som ett naturligt stråk genom Mölnlycke Fabriker löper Bruksgatan. Här huserar redan idag en rad spännande verksamheter. Bruksgatan ska bli en plats man gärna besöker för att uppleva en genuin bruksmiljö. En plats för framtida boende. Och en plats för välmående företag.