EN

Välkommen på visning!

Visningslägenhet

Digital visning

Lägenhetsfakta

Lägenheterna i Kompositören är enkla att trivas i med smakfulla material- och färgval. De ljusa lägenheterna har genomgående 3-stavig mattlackad vit ekparkett på golvet. De flesta lägenheterna har balkong alternativt uteplats. 

Hall

När du kliver in i lägenheten möts du av en hall med grått klinkers precis innanför dörren. Detta gör att hallen är enklare att hålla ren efter smutsiga skor. Resterande golv är en ljus ekparkett. I hallen finns även hatthylla med krokar där man kan hänga av sig sina ytterkläder.

Badrum

Badrummet ger ett lugnt intryck där väggarna är klädda i vitt kakel (30x20 cm) och golvet består av grå klinker (10x10 cm). Duschhörnet består av två raka duschdörrar i klarglas. Morgon- och kvällsrutinen sköts framför kommod med handfat och spegel med belysning. Samtliga lägenheter har handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare eller kombimaskin.

Kök

Köket uppmuntrar till matlagning och är inrett med ljusa skåpluckor, mörkgrå stenbänkskiva och stänkskiva av vitt kakel. Alla lägenheter är utrustade med rostfria vitvaror och induktionshäll av märket Cylinda. Samtliga lägenheter har mikrovågsugn och diskmaskin. 

Rum

Sovrum, vardagsrum och övriga utrymmen har alla genomgående samma ekparkett och väggarna är målade i ljusgrått (kulör NCS S 1500-N). I samtliga rum består fönsterbänkarna av kalksten och garderob/linneskåp/städskåp är samtliga vita.