EN

Intresseanmälan

Nu har du möjlighet att hyra en lägenhet i vår nyproduktion Kompositören. Vill du ha mer information, se bilder och filmer från lägenheten, klicka på knappen nedan. Har du frågor eller funderingar så kan du kontakta oss via mail på bostadsko@wallenstam.se. Välkommen!

Klicka för bostads- och hyresinformation

Snabbfakta

Byggstart

2021

Arkitekt

Kjellander Sjöberg

Antal lägenheter

185 hyresrätter

Kommersiell yta

Ca 585 kvm

Antal lokaler

5

Lokaltyp

Restaurang, café, kontor, tandläkare

El

Ingår inte i hyran

Varm- & kallvatten

Ingår inte i hyran

Parkering

Gemensamt centralt garage

Laddplatser

Uteplats

Många lägenheter har balkong

Hiss

Cykelparkering

Områdesfilm Rosendal

Om Rosendal

Rosendal är ett nytt bostadsområde beläget i ett naturskönt område i södra Uppsala. Här växer det fram en härlig mix av bostäder, handel och service. I Rosendal finner du allt från matbutik till tennishall och gym. Området har nära till universitetsanknuten verksamhet med campuskaraktär samt värdefulla park- och naturområden. Med cykel tar du dig in till stadskärnan på bara 12 minuter.

Hållplats

50 m

Uppsala C

3,2 km

Lekplats

300 m

Universitetet

2,2 km

Mataffär

400 m

Vårdcentral

50 m

Service och butiker
I området finns matbutik, gym och ett antal caféer och restauranger. Det finns ett flertal förskolor, skolor och gymnasium inom bekvämt avstånd.


Fritid och rekreation
Rosendal kommer att inrymma parkytor med både grönska och vatten. Ett större parkstråk genom området kommer att skapa en länk mellan Kronparken och Stadsskogen som ligger precis intill Rosendal. I området finns också en paddelhall med banor både inomhus och utomhus och det finns även en discgolfbana i närheten. I Sunnersta, söder om Rosendal finns bad, frilustliv och skidbacke.


Kommunikationer
Här finns goda kommunikationer med buss som tar dig in till innerstaden på 11 minuter och pendlar du med bil når du E4:an på några minuter. Med tåg från centralstationen når du Arlanda på 17 min och Stockholm på 40 min.

 

Framtida utveckling

Ni kan läsa mer om Rosendals framtida utveckling på kommunens hemsida.

Här kan du se kommunens översikt över området och se vilka delar av Rosendal som planeras att bli klara respektive år.

Söka hyresrätt hos Wallenstam

Kompositören är ett av flera projekt vi förmedlar via vår bostadskö. Här ser du hur hela processen går till för att söka bostad hos oss. 

Se även våra köregler och kriterier.

TILL BOSTADSKÖN
 • Intresseanmälan

  Du som står i vår bostadskö väljer på Mina Sidor vilken stad och vilka områden du vill bo i. När ett projekt är klart för uthyrningen skickar vi ett mejl till de som valt området som projektet ligger i. Därefter kan du som är intresserad av projektet göra en intresseanmälan på Mina Sidor.

 • Visning och rangordning

  Du som har anmält ditt intresse och har flest köpoäng får ett mejl med information om visning och rangordning. Du rangordnar de lägenheter du önskar söka på Mina Sidor. Tänk på att du måste rangordna för att gå vidare i uthyrningsprocessen.

  På visningssidan hittar du projektets lägenhetslista.

 • Preliminärt erbjudande

  Om du har tillräckligt med köpoäng får du ett mejl med ett preliminärt erbjudande om lägenhet.

  Du har rätt att tacka nej till lägenhetserbjudanden tre gånger under ett års tid. Tackar du nej fler gånger kan du inte söka boende hos oss under sex månader

 • Ansökan

  Du gör en ansökan för den lägenhet du preliminärt blivit erbjuden på Mina Sidor. Om våra uthyrningskriterier inte uppfylls går erbjudandet vidare till den med näst flest köpoäng.

   

 • Kontrakt

  Vid godkänd ansökan och skrivet kontrakt nollställs dina och din eventuella medsökandes köpoäng.

;