EN

Snabbfakta

Adresser

Sten Sturegatan 44

Yta

ca 650 kvm i två plan

Kommersiellt

Restaurang, butik i bottenplan och kontor på övre plan

Beräknad färdigställande

Inflyttning sommaren 2021

Arkitekt

Semrén & Månsson

Bygghandling (hus 1)

PE Arkiteker

Garage

Tillgång finns

Cykelgarage

Tillgång finns

Innergård

Hiss

Nej

Lokalerna

Mellan bostadshusen, längs med Sten Sturegatan, bygger vi  två stycken länkbyggnader, som är tänkt att rymma både kontor, service och matupplevelser. Genom de två länkbyggnaderna stänger vi ute stadsljudet och sköna innergårdar skapas.

I den här byggnaden har man nära till lunchutbud och tillgång till en lugn och skön innergård med servering.

— Emma Carlsson, Uthyrare kommersiellt

Hedenområdet

I området runt Heden finns gott om små butiker, caféer och restauranger. Du hittar till exempel Steinbrenners café och bageri, ett antal små italienska restauranger samt flera mindre klädbutiker, en järnhandel och mycket annat.

Buss/Spårvagn

100 m

Centralstation

1,3 km

Lunchrestaurang

10 m

Apotek

400 m

Kultur och nöje

Alldeles nära Heden ligger Götaplatsen som är något av ett kulturellt nav i området. Här finns såväl Göteborgs konstmuseum och konsthall som Göteborgs stadsteater och konserthuset.

Kommunikationer

Här är det nära till både bussar och spårvagnar som tar dig runt i hela Göteborgsområdet. Ska du vidare med flyg är det enkelt att hoppa på flygbussen från Avenyn eller Korsvägen.

Att hyra av Wallenstam

Vi ser fram emot att få ha dig som hyresgäst. Vårt mål är att du ska trivas både med oss och dina lokaler. Tillsammans skapar vi lokaler som matchar era behov nu och i framtiden. Att vara kund hos Wallenstam innebär att du kan fokusera på ditt arbete fullt ut, vi hjälper till med allt som rör lokalen.

Läs mer