EN

Snabbfakta

Total kommersiell yta

5 000 kvm 

Antal lokaler

22 st lokaler 

Typ av lokaler

Restaurang, butik, närservice

Första inflytt

2022

Byggtid

2020-2027

Antal lägenheter i området

Cirka 1900 lägenhter (första inflytt 2021)

Göteborg

2,3 km (Korsvägen)

Buss

Avgång var 5 min till Gbg

Framkomlighet

Utanför trängselskatt

Gym

Finns i kvarteret

Interaktiv översikt

Håll muspekaren över en lokal för att få mer information. Sufrar du från mobilen så dubbelklickar du på lokalen för att få mer information.

Ett avspänt stadsliv nära city och natur

En oslagbar tillgänglighet vid E6:an och riksväg 40 tillsammans med ett rikt utbud av anpassningsbara lokalytor gör området riktigt attraktivt. Förutom kontor ges plats för butiker, restauranger, rekreation, kultur, förskola, skola och närservice.

Kallebäcks Terrasser är ett stort område som vi kommer att utveckla etappvis. Med berget i ryggen tar vi tillvara de naturliga nivåskillnaderna som finns på platsen.
Genom att förtäta det Kallebäck som redan finns, tillföra ett nytt slags utbud, skapa stadsmässiga miljöer och tillgängliggöra grönområden ska vi utveckla området till en attraktiv, trivsam och levande del av Göteborg. 

Här kommer det att finnas lokaler för arbetsplatser och service på runt 20 000 kvm.

Att hyra av Wallenstam

Vi ser fram emot att få ha dig som hyresgäst. Vårt mål är att du ska trivas både med oss och dina lokaler. Tillsammans skapar vi lokaler som matchar era behov nu och i framtiden. Att vara kund hos Wallenstam innebär att du kan fokusera på ditt arbete fullt ut, vi hjälper till med allt som rör lokalen.

Läs mer