EN

Snabbfakta

Yta

350 - 13 000 kvm 

Yta per plan

4000 kvm

Arbetsplatser

1200 st

Våningsplan

8 st

Kontorsplan

4 st

Takhöjd

från 2,7 m upp till 4,7 m

Parkering

309 st

i garage

Cykelparkering

250 st

i garage

Gym

Finns i huset

Buss

100 m

avgång var 5 min till Gbg

Tillgänglighet

Upp till 4000 kvm kontor på samma plan

Här i Kallebäcks Terrasser skapar vi smarta och flexibla arbetsplatser för små, medelstora och större verksamheter. Hela konceptet bygger på kommunikation mellan människor och det nya mobila sättet att arbeta. Vill ni ha öppna aktivitetsbaserade lösningar eller enskilda arbetsplatser?
Eller kanske både och? Tillsammans med er skapar vi ett kontor där arbetsglädjen är i fokus, allt för att skapa förutsättningar för ett hållbart arbetsliv. 

Snabbfakta

FAKTA PLANSKISSEXEMPEL

Ca 730 m2
Totalt 64 st arbetsplatser 
(varav 6 st egna kontor)
Arbetsbord 1400x800 mm
1 st konferensrum 20 platser
1 st konferensrum 12 platser
1 st konferensrum 6-8 platser
2 st grupprum 4-6 platser
6 st samtalsrum
4 st WC och 1 st RWC
Takhöjd från 2,70 m

Att jobba i Kallebäcks Terrasser

En oslagbar tillgänglighet vid E6:an och riksväg 40 tillsammans med ett rikt utbud av anpassningsbara lokalytor gör området riktigt attraktivt. Förutom kontor ges plats för butiker, restauranger, rekreation, kultur, förskola, skola och närservice.

Kallebäcks Terrasser är ett stort område som vi kommer att utveckla etappvis. Med berget i ryggen tar vi tillvara de naturliga nivåskillnaderna som finns på platsen.
Genom att förtäta det Kallebäck som redan finns, tillföra ett nytt slags utbud, skapa stadsmässiga miljöer och tillgängliggöra grönområden ska vi utveckla området till en attraktiv, trivsam och levande del av Göteborg. 

Det ska vara enkelt att jobba. Och att leva. Det är två principer vi har jobbat efter när vi planerat kontoren i Kallebäcks Terrasser.

Busshållplats

70 m
Buss 50 till Heden
var 5 minut

Butik och service

I området planeras
för butiker & service

Naturen

100 meter till berget och skogen

Kommunikationer

Kallebäcks Terrasser är lättillgängligt. Vid högtrafik går buss 50 till Heden var 5 minut och det är 2,3 km till Korsvägen. Området ligger utanför trängselskatt och ombyggnationer i city - dessutom blir det gott om parkeringsplatser för både cykel och bil i området.

Kontorshuset i Kallebäck blir en symbolbyggnad för det nya området. Liljewalls målsättning är att de som hyr kontor här ska känna sig stolta och inspirerade över att sitta i en exklusiv byggnad med förtroendeingivande material. Den drygt 200 meter långa och 20 meter höga kontorsbyggnaden ska upplevas som en förlängning av berget, snarare än en mur och barriär.

— Markus Bergerheim, Liljewall

Att hyra av Wallenstam

Vi ser fram emot att få ha dig som hyresgäst. Vårt mål är att du ska trivas både med oss och dina lokaler. Tillsammans skapar vi lokaler som matchar era behov nu och i framtiden. Att vara kund hos Wallenstam innebär att du kan fokusera på ditt arbete fullt ut, vi hjälper till med allt som rör lokalen.

Läs mer