EN
Planritning

Gesällvägen 9 A

83 ㎡ Rymlig och fin hörnlokal för butik/showroom eller kontor

Denna lokal om 83 kvm ligger i hörnet av Östra Madenvägen och Gesällvägen med perfekt synlighet. Lämpar sig för butik/showroom eller kontor. Det är endast ca 300 meter till Hallonbergens tunnelbanestation. Tillträde enligt överenskommelse. Umami Park ligger i Hallonbergen som är en del av Sundbyberg Stad. I Umami Park samlas caféer, restauranger, gym, butiker, kontor, livfulla torg, promenadstråk och bostadshus med en varierande och urban arkitektur. Med tunnelbanan når du T-centralen på 13 minuter. Här planeras det för 5 000 nya bostäder vilket innebär att närmare 18 000 människor kommer att bo här och i angränsande områden år 2030. Du är mycket välkommen att kontakta Emma Hedenryd på telefon 08-508 947 75 eller emma.hedenryd@wallenstam.se för mer information och visning.

Emma Hedenryd

Uthyrare

+46850894775

emma.hedenryd@wallenstam.se

Planritning
;

Snabbfakta

Typ av lokal: Kontor

Yta: 83 m²

Hyra: Förhandling

Status: Ledigt

Våning: Entrévåning

Planritning

Bilder

Om fastigheten

I Umami Park byggs ett helt nytt område där du hittar, caféer, restauranger, gym, butiker, kontor, torg och promenadstråk med bostadshus i varierande arkitektur. Umami Park ligger naturnära med promenadavstånd till både Lötsjön och Råstasjön. Det är enkelt att ta sig till Stockholm City, Mall o Scandinavia, Kista Centrum, Friends Arena, Bromma flygplats och Arlanda. Från Umami Park är det ca 300 meter till Hallonbergens tunnelbanestation. T-centralen nås på endast 13 minuter och Kista galleria på 4 minuter. Det finns flera bussförbindelser i närheten. Det är dessutom enkelt att ta sig till Umami Park med bil via E4:an och E18.

Om området

Sundbyberg har, trots närheten till Stockholm city, en härlig småstadskänsla. Här cyklar man enkelt mellan hemmet, jobbet, kvarterskrogen och alla härliga grönområden. I norra Sundbyberg skapar vi nu ett helt nytt område, Umami Park, som ligger 300 meter från Hallonbergens centrum med butiker och tunnelbana. SERVICE OCH BUTIKER Gågatorna i centrala Sundbyberg kantas av butiker, restauranger och caféer. På andra sidan tågspåren har det växt fram ett område med hotell, restauranger och övrig service. I Hallonbergen Centrum som ligger ca 300 meter från Umami Park finns det butiker, bibliotek och närservice. Även på Tuletorget finns det ett bra utbud av restauranger och närservice. Från Sundbyberg har du också nära till Mall of Scandinavia, en av norra Europas största shoppinggallerior med butiker, restauranger, biograf och övrig service. KOMMUNIKATIONER Till Sundbyberg kan du ta dig enkelt med tunnelbana, pendeltåg, tvärbana eller buss. Tunnelbanans blå linje tar dig in till centralen på 13 minuter från Hallonbergens tunnelbanestation som ligger ca 300 meter från Umami Park. FRITID OCH REKREATION I Sundbyberg kan man cykla till det mesta och här finns grönområden inpå knuten. Lötsjön är en insjö i kommunen som erbjuder ett rikt fågelliv, sköna promenader runt sjön och en fontän. Även Råstasjön är ett populärt utflyktsmål. Vintertid hittar du spolad naturis vid Tornparken, Duvboparken och Skvadronsbacken. Ursviks motionsgård som ligger på gångavstånd från Umami Park bjuder på skidspår vintertid. Bara att plocka med sig längdskidorna, låna nycklarna till vallaboden och ge sig ut i den vackra naturen.

Intresseanmälan

Du behöver ange ett namn
Du behöver ange ett namn
Fyll i företag
Du behöver ange en giltig epost
Fyll i ett telefonnummer
Meddelande kan bara vara 250 tecken

Tack!

Tack för din intresseanmälan.

Vi hör av oss inom kort.

Vänliga hälsningar
Wallenstam

Att hyra av Wallenstam

Vi ser fram emot att få ha dig som hyresgäst. Vårt mål är att du ska trivas både med oss och dina lokaler. Tillsammans skapar vi lokaler som matchar era behov nu och i framtiden. Att vara kund hos Wallenstam innebär att du kan fokusera på ditt arbete fullt ut, vi hjälper till med allt som rör lokalen.

Läs mer