EN
Planritning

Barkarbyvägen 20 B

205 ㎡ Rymlig lokal med centralt läge i Barkarbystaden

Välkommen till denna rymliga hörnlokal om 205 kvm välplanerad yta. Här välkomnas du av en generös hall med plats för väntrum eller loungehörna som leder till de två stora kontorsrummen och pentryt med både matplats, personal-WC, förvaring och personalingång. Lokalen har ett härligt ljusinsläpp med stora fönster och tre entréer. Tillträde enligt överenskommelse. För mer information och visning är du välkommen att kontakta kundansvarig för fastigheten, Helena Skytt på telefon 08-508 948 07 eller helena.skytt@wallenstam.se. Barkarbystaden: Barkarby är inom några år regionens nya knutpunkt där tusentals människor bor, arbetar, möts och rör sig. I detta expansiva område skapas ett helt nytt kontorsläge – mitt i nordvästra Stockholms framtida trafiknav med tunnelbana, regionaltåg, pendeltåg, bussar, E18 och Förbifart Stockholm. Läget kan knappast bli bättre med utmärkta förbindelser till hela Mälardalen och bara 20 minuter från Arlanda och Bromma.

Planritning
;

Snabbfakta

Typ av lokal: Butik

Yta: 205 m²

Hyra: Förhandling

Status: Ledigt

Våning: Bottenvåning

Planritning

Bilder

Om området

På det gamla flygfältet i Barkarby i Järfälla har den nya stadsdelen Barkarbystaden börjat växa fram. När utbyggnaden är färdig kommer här att finnas 18 000 bostäder samt ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger samt allt annat du behöver i din vardag.  SERVICE OCH BUTIKER Ett stort utbud av handel och service finns väl representerad i området, både i större handelsplatser samt i småskalig form i och kring bostadskvarteren. KOMMUNIKATIONER Om några år kommer Barkarbystaden att bli västra Stockholms nya knutpunkt. Både tunnelbana, fjärrtåg och pendeltåg kommer stanna i området. Hela Järfälla har redan idag mycket bra kommunikationer till Stockholm och har utsetts till ”bästa pendlarkommun”. FRITID OCH REKREATION En tredjedel av Järfälla är naturreservat. Det innebär att naturen kommer att få vara orörd även när kommunen och Barkarbystaden växer. Stadsdelen ligger precis bredvid Järvafältet - ett av Stockholms största sammanhängande grönområden. I anslutning till Herrestaskolan finns teaterscen, bibliotek, aktivitetspark och sporthall med klättervägg

Intresseanmälan

Du behöver ange ett namn
Du behöver ange ett namn
Fyll i företag
Du behöver ange en giltig epost
Fyll i ett telefonnummer
Meddelande kan bara vara 250 tecken

Tack!

Tack för din intresseanmälan.

Vi hör av oss inom kort.

Vänliga hälsningar
Wallenstam

Att hyra av Wallenstam

Vi ser fram emot att få ha dig som hyresgäst. Vårt mål är att du ska trivas både med oss och dina lokaler. Tillsammans skapar vi lokaler som matchar era behov nu och i framtiden. Att vara kund hos Wallenstam innebär att du kan fokusera på ditt arbete fullt ut, vi hjälper till med allt som rör lokalen.

Läs mer