EN

Multrågatan 88

108 ㎡ Kontors/lagerlokal med egen ingång

Nu finns möjlighet att hyra en kontors/lagerlokal med bra läge i Råcksta, nära tunnelbana och Vällingby Centrum. Lokalen är 108 kvm och har flertalet rum samt WC och kök. Detta är en källarlokal, en trappa ned med egen ingång och här finns plats för både kontor och lageryta. Du är mycket välkommen att kontakta Lovisa Blum på telefon 08-508 947 45 eller lovisa.blum@wallenstam.se för mer information och visning. Området: En dryg mil väster om Stockholm ligger Råcksta inbäddat i fin och gemytlig grönska. Stadsdelen är en del i Hässelby-Vällingby stadsdelsområde och bara ett stenkast från Vällingby centrum. Kommunikationen är bra och du tar dig enkelt och smidigt till Råcksta genom grön tunnelbanelinje från T-centralen på ca 25 minuter.

;

Snabbfakta

Typ av lokal: Kontor

Yta: 108 m²

Hyra: Förhandling

Status: Ledigt

Bilder

Om området

Råcksta hittar vi en dryg mil väster om Stockholm, ett område inbäddat i grönska som är granne med Vällingby. SERVICE OCH BUTIKER Från Råcksta är det bara en kortare promenad till Vällingby centrum som erbjuder all typ av service. Här finns över 200 butiker, serviceställen och restauranger. KOMMUNIKATIONER Från T-centralen tar det inte mer än 25 minuter med gröna linjen till Råcksta. Området trafikeras även av bussar. Vällingby centrum är bara en tunnelbanestation bort. FRITID OCH REKREATION Runt omkring Råcksta finns gott om park- och grönområden med promenadstråk. I närområdet finns också två naturreservat, Judarn och Kyrksjölöten, och inte mindre än fyra badplatser. I Vällingby centrum finns gym och vårdcentral.

Intresseanmälan

Du behöver ange ett namn
Du behöver ange ett namn
Fyll i företag
Du behöver ange en giltig epost
Fyll i ett telefonnummer
Meddelande kan bara vara 250 tecken

Tack!

Tack för din intresseanmälan.

Vi hör av oss inom kort.

Vänliga hälsningar
Wallenstam

Att hyra av Wallenstam

Vi ser fram emot att få ha dig som hyresgäst. Vårt mål är att du ska trivas både med oss och dina lokaler. Tillsammans skapar vi lokaler som matchar era behov nu och i framtiden. Att vara kund hos Wallenstam innebär att du kan fokusera på ditt arbete fullt ut, vi hjälper till med allt som rör lokalen.

Läs mer