EN

Mejerigatan 1

388 ㎡ Kontor mitt i Kallebäck

I denna industribyggnad finns ett kontor om 388 kvm att hyra. Lokalens ytor fördelar sig i ett större landskap, ett mindre landskap samt några kontor och mötesrum i varierande storlek. I anslutning till entrén finns gemensamhetsytor och pentry. I byggnaden finns en trevlig lunchrestaurang och en gemensam konferensanläggning. P-platser finns att hyra och om du åker kollektiv tar du dig lätt hit med buss 50 som under högtrafik avgår var 5:e minut. Välkommen på visning!

Petter Sundström

Uthyrare

+46313379755

petter.sundstrom@wallenstam.se

Planritning
;

Snabbfakta

Typ av lokal: Kontor

Yta: 388 m²

Hyra: Förhandling

Status: Ledigt

Planritning

Bilder

Om området

Hösten 2013 förvärvade Wallenstam en större tomt i Kallebäck av Arla Foods. Vår avsikt är att här skapa en blandad stadsbebyggelse. Kallebäck har ett strategiskt läge nära både centrum, natur och rekreation. Endast ett stenkast österut ligger ett av Göteborgs popläraste naturområden, Delsjöns naturreservat som bjuder på alltifrån löpspår till badplatser. Precis intill Arlas gamla mejeri angränsar Lackarebäcksberget, en oas med vackra bokskogar, bäckar och spännande djurliv. På andra sidan E6/E20 ligger Krokslätt, ett väletablerat omtyckt område där känslan av småstad med små mysiga butiker i bottenplan naturligt blandas upp med större livsmedel- och möbelvaruhus och kända gymkedjor. I Kallebäck finns även en väl utvecklad infrastruktur och kollektivtrafik.

Intresseanmälan

Du behöver ange ett namn
Du behöver ange ett namn
Fyll i företag
Du behöver ange en giltig epost
Fyll i ett telefonnummer
Meddelande kan bara vara 250 tecken

Tack!

Tack för din intresseanmälan.

Vi hör av oss inom kort.

Vänliga hälsningar
Wallenstam

Att hyra av Wallenstam

Vi ser fram emot att få ha dig som hyresgäst. Vårt mål är att du ska trivas både med oss och dina lokaler. Tillsammans skapar vi lokaler som matchar era behov nu och i framtiden. Att vara kund hos Wallenstam innebär att du kan fokusera på ditt arbete fullt ut, vi hjälper till med allt som rör lokalen.

Läs mer