EN
Planritning

Första Långgatan 24-26

111 ㎡ Kontorslokal i närheten av Järntorget

I vår fastighet på Först Långgatan 24-26 kan vi erbjuda ett trevligt kontor med öppna ytor som lämpar sig bäst som kontorslandskap. Lokalen har mycket ljusinsläpp och ligger två trappor upp i fastigheten. I området händer det mycket och man har allt man kan önska sig runt om hörnet, matbutik, restauranger och service samt mycket bra kommunikationer med både buss och spårvagn. Välkommen att kontakta mig för visning!

Mathilda Cedergren

Uthyrare

+46313379772

mathilda.cedergren@wallenstam.se

Planritning
;

Snabbfakta

Typ av lokal: Kontor

Yta: 111 m²

Hyra: Förhandling

Status: Ledigt

Planritning

Bilder

Om området

Våra lokaler vid Järntorget Våra lokaler vid Järntorget hittar man bland annat på Första Långgatan. Kontor med utsikt över älven och hamninloppet. Och som dessutom har utmärkt skyltläge genom att de också vetter ut mot den stora genomfartsleden utanför. Fastigheterna är nyrenoverade och kontoren följaktligen fräscha, ljusa och moderna. Dessutom har vi möjlighet att erbjuda parkeringsplats i direkt anslutning till kontoren. På Första och Andra Långgatan har vi dessutom ett antal butikslokaler med utmärkt läge i det levande kvarteret. Butiker och service Det är ett sant nöje att befinna sig vid Järnorget och längs Långgatorna med dess stora utbud av restauranger för såväl lunch som representationsmiddagar. Och för den som är sugen på shopping finns här allt ifrån antikviteter och kläder till begagnade skivor. Vill man istället ägna sig åt ett träningspass finns Hagabadets gym inom promenadavstånd. För den matintresserade finns Lilla Saluhallen med sitt utbud av specialiserade livsmedel och restauranger. Kommunikationer Med Järntorget som något av en knutpunkt för kollektivtrafiken är läget idealiskt vad gäller transporter via spårvagn och buss. Men även om biltrafiken stundtals kan vara tät går det relativt enkelt att nå området per bil också. Detta tack vare att en av stadens stora genomfartsleder passerar precis intill våra adresser, med parkeringshus i närheten och möjlighet att hyra garage i kontorsfastigheten.

Intresseanmälan

Du behöver ange ett namn
Du behöver ange ett namn
Fyll i företag
Du behöver ange en giltig epost
Fyll i ett telefonnummer
Meddelande kan bara vara 250 tecken

Tack!

Tack för din intresseanmälan.

Vi hör av oss inom kort.

Vänliga hälsningar
Wallenstam

Att hyra av Wallenstam

Vi ser fram emot att få ha dig som hyresgäst. Vårt mål är att du ska trivas både med oss och dina lokaler. Tillsammans skapar vi lokaler som matchar era behov nu och i framtiden. Att vara kund hos Wallenstam innebär att du kan fokusera på ditt arbete fullt ut, vi hjälper till med allt som rör lokalen.

Läs mer