EN
Planritning

Sten Sturegatan 42

695 ㎡ Stor kontorslokal i toppläge!

På Sten Sturegatan mittemellan Heden och Scandinavium kan vi nu erbjuda en toppmodern kontorslokal om 695 kvm. Kontoret är beläget en trappa upp i fastigheten och här har man skapat en unik arbetsplats med flexibla kontorslandskap, aktivitetsrum, tysta rum och mötes- och kontorsrum i varierande storlek samt ett stort pentry- och pausutrymme. Området har mycket bra kommunikationer med spårvagnshållplats i direkt anslutning till fastigheten och några minuters promenad bort ligger Korsvägen. Välkommen att kontakta mig för visning!

Emma Carlsson

Uthyrare

+46317439532

emma.carlsson@wallenstam.se

Planritning
;

Snabbfakta

Typ av lokal: Kontor

Yta: 695 m²

Hyra: Förhandling

Status: Ledigt

Planritning

Bilder

Om området

Befinner du dig i området runt Heden är du mitt i Göteborgs evenemangsstråk med Mässan, Liseberg, Ullevi, Scandinavium och Avenyn inpå knuten. Ett mycket centralt läge med Korsvägen som knutpunkt för bussar och spårvagnar som tar dig dit du önskar. Våra lokaler vid Heden Våra lokaler ligger på Sten Sture- och Skånegatan där vi erbjuder butiksytor samt caféer och restauranger i markplan. Ett ypperligt handelsläge med en ständig ström av boende, arbetande och besökare. Lite längre upp i fastigheterna finns kontorsytorna, flera med storslagen utsikt över evenemangsstråket. Parkeringsplatser finns under fastigheten. Butiker och service I området runt Heden finns gott om små butiker, caféer och restauranger. Du hittar till exempel Steinbrenners café och bageri, ett antal små italienska restauranger samt flera mindre klädbutiker, en järnhandel och mycket annat. Alldeles nära Heden ligger Götaplatsen som är något av ett kulturellt nav i området. Här finns såväl Göteborgs konstmuseum och konsthall som Göteborgs stadsteater och konserthuset. Kommunikationer Här är det nära till både bussar och spårvagnar som tar dig runt i hela Göteborgsområdet. Ska du vidare med flyg är det enkelt att hoppa på flygbussen från Avenyn eller Korsvägen.

Intresseanmälan

Du behöver ange ett namn
Du behöver ange ett namn
Fyll i företag
Du behöver ange en giltig epost
Fyll i ett telefonnummer
Meddelande kan bara vara 250 tecken

Tack!

Tack för din intresseanmälan.

Vi hör av oss inom kort.

Vänliga hälsningar
Wallenstam

Att hyra av Wallenstam

Vi ser fram emot att få ha dig som hyresgäst. Vårt mål är att du ska trivas både med oss och dina lokaler. Tillsammans skapar vi lokaler som matchar era behov nu och i framtiden. Att vara kund hos Wallenstam innebär att du kan fokusera på ditt arbete fullt ut, vi hjälper till med allt som rör lokalen.

Läs mer