EN

Danska Vägen 20

41 ㎡ Kontorslokaler i unik fastighet

I vår fastighet i Överåsparken kan vi nu erbjuda två stycken lokaler, en på 17 kvm samt en på 82 kvm. Välkommen att kontakta mig för visning!

Axélia Hamrén

Uthyrare

+46313379810

axelia.hamren@wallenstam.se

;

Snabbfakta

Typ av lokal: Kontor

Yta: 41 m²

Hyra: Förhandling

Status: Ledigt

Bilder

Om området

Lunden och Olskroken ligger i Öster, här finns både äldre lägenheter från 1940- och 1950-talet samt ett antal nyare bostäder. Högst uppe på höjden åt väster, i det som kallas Gamla Lunden, är utsikten över Göteborg magnifik. Här bor man centralt, men ändå med staden på behagligt avstånd vid foten av berget. Våra lokaler i Lunden och Olskroken I Olskroken erbjuder vi ett antal mindre butikslokaler i våra bostadshus utmed Norra Gubberogatan och mot Olskrokstorget. Kvarteren är livliga med många boende och en ständig ström av människor som kommer för att handla och nyttja den service som bjuds. Service och butiker Närmaste köpcentrum ligger vid Olskrokstorget, här finns livsmedelsaffärer, småbutiker, apotek, vårdcentral och torghandel. Längs Danska Vägen och Redbergsvägen finns också många olika butiker, restauranger och caféer. Kommunikationer Avstånd till centrala Göteborg är cirka 3 kilometer, vilket motsvarar en restid med buss på cirka 10 minuter. För dig som hellre väljer cykel och inte är rädd för backar är cykelbanorna väl utbyggda. Från Olskrokstorget går även flera spårvagnar in till stan och vidare österut.

Intresseanmälan

Du behöver ange ett namn
Du behöver ange ett namn
Fyll i företag
Du behöver ange en giltig epost
Fyll i ett telefonnummer
Meddelande kan bara vara 250 tecken

Tack!

Tack för din intresseanmälan.

Vi hör av oss inom kort.

Vänliga hälsningar
Wallenstam

Att hyra av Wallenstam

Vi ser fram emot att få ha dig som hyresgäst. Vårt mål är att du ska trivas både med oss och dina lokaler. Tillsammans skapar vi lokaler som matchar era behov nu och i framtiden. Att vara kund hos Wallenstam innebär att du kan fokusera på ditt arbete fullt ut, vi hjälper till med allt som rör lokalen.

Läs mer