EN
Planritning

Södra Gubberogatan 20

170 ㎡ Kontor med egen takterrass

Högst upp i huset med egen takterrass kan vi erbjuda ett kontor om 170 kvm. Kontoret är i behov av en uppfräschning och vi kommer att ge den nya hyresgästen möjlighet att vara med och påverka lokalens utformning och ytskikt. De bilagda ritningarna visar exempel på möjliga planlösningar. Bilderna i annonsen visar kontoret så som det ser ut idag. Här finns mycket goda förutsättningar att skapa ett fint och ljust kontor med fönster i två väderstreck med fin utsikt över Göteborg. I anslutning till huset finns parkeringar att hyra. I huset finns både gym och restaurang och buss 60 trafikerar med 5 minuters intervall till centralen. Välkommen att planera er nya lokal tillsammans med oss!

;

Snabbfakta

Typ av lokal: Kontor

Yta: 170 m²

Hyra: Förhandling

Status: Ledigt

Planritning

Om fastigheten

Fastigheten ligger i området Gårda som är en knutpunkt för Göteborgs alla genomfartsleder vilket ger en förträfflig tillgänglighet. Gårda har genomgått stora förändringar i form av nybyggen och ombyggnationer och flera företag har valt att etablera sig här. Det är ett populärt område med närhet till det mesta. I fastigheten finns lunchrestaurang Felicia som också erbjuder kaffe och cateringservice till de hyresgäster som så önskar. Fastighetens trapphus har två hissar vardera som tar en från underplan till översta. Ventilations- och kylsystem är anpassat efter dagens teknik för att få en behaglig inomhusmiljö att arbeta i. Det finns möjlighet att hyra parkeringsplatser alldeles i närheten av fastigheten.

Om området

Service och butiker Direkt utanför dörren finns ett flertal restauranger och annan service som till exempel banker. Inom promenadavstånd finns sedan Avenyn, med hotell, shopping och mer restauranger. Friskvårdsmöjligheter finns i form av både simhall, gym och motionsspår. Och Göteborgs evenemangsstråk med Ullevi, Scandinavium, Svenska Mässan och Liseberg erbjuder ett stort utbud för till exempel kundaktiviteter. Kommunikationer Läget är lättillgängligt för såväl anställda som besökare, dels ligger det nästgårds med centrala Göteborg. Med bil kommer man i stort sett direkt till Gårda från de stora vägarna. Det går snabbt och lätt att hitta. Området ligger också nära centralstationen och förbindelserna via kollektivtrafik är goda. Det är inte heller några problem att hitta parkering, garage finns under de fastigheter där vi erbjuder lokaler. Dessutom finns parkeringshus och gott om parkeringsplatser.

Intresseanmälan

Du behöver ange ett namn
Du behöver ange ett namn
Fyll i företag
Du behöver ange en giltig epost
Fyll i ett telefonnummer
Meddelande kan bara vara 250 tecken

Tack!

Tack för din intresseanmälan.

Vi hör av oss inom kort.

Vänliga hälsningar
Wallenstam

Att hyra av Wallenstam

Vi ser fram emot att få ha dig som hyresgäst. Vårt mål är att du ska trivas både med oss och dina lokaler. Tillsammans skapar vi lokaler som matchar era behov nu och i framtiden. Att vara kund hos Wallenstam innebär att du kan fokusera på ditt arbete fullt ut, vi hjälper till med allt som rör lokalen.

Läs mer