EN

Skummjölksgatan 7

153 ㎡ Nyproducerad butikslokal i Kallebäcks Terrasser

I Kallebäcks Terrasser byggs det för fullt – man kan riktigt känna energin i luften! För den som etablerar sin verksamhet här väntar 1900 hushåll med potentiella stammisar runt knuten när området står klart. Och många har redan hunnit flytta in! I området planeras det för både restauranger, gym, apotek, vårdcentral, skola och förskola. Och med sitt strategiska läge precis intill E6:an och riksväg 40 och mycket bra kommunikationer med buss, är det även lätt för förbipasserande att ta en sväng förbi just dig. Nu kan vi erbjuda en nyproducerad butikslokal om 153 kvm. Lokalen ligger bra placerad i ett attraktivt hörnläge och är en del av det nya handelsstråket som vi utvecklar i Kallebäck. Stora härliga fönsterpartier ger bra möjlighet till skyltning. I detta läge letar vi efter en aktör som önskar driva salong, skomakeri, kemtvätt eller varför inte ett apotek. Vi kommer gemensamt anpassa lokalen med tänkt aktör. Tänkt tillträde årsskiftet 2023/2024. Vi ser fram emot en skriftlig presentation av just ditt koncept och tankar om vad din verksamhet kan tillföra vårt område. Välkommen med din lokalförfrågan!

Daniel Peterson

Uthyrare

+46313379789

daniel.peterson@wallenstam.se

;

Snabbfakta

Typ av lokal: Butik

Yta: 153 m²

Hyra: Förhandling

Status: Ledigt

Om området

Hösten 2013 förvärvade Wallenstam en större tomt i Kallebäck av Arla Foods. Vår avsikt är att här skapa en blandad stadsbebyggelse. Kallebäck har ett strategiskt läge nära både centrum, natur och rekreation. Endast ett stenkast österut ligger ett av Göteborgs popläraste naturområden, Delsjöns naturreservat som bjuder på alltifrån löpspår till badplatser. Precis intill Arlas gamla mejeri angränsar Lackarebäcksberget, en oas med vackra bokskogar, bäckar och spännande djurliv. På andra sidan E6/E20 ligger Krokslätt, ett väletablerat omtyckt område där känslan av småstad med små mysiga butiker i bottenplan naturligt blandas upp med större livsmedel- och möbelvaruhus och kända gymkedjor. I Kallebäck finns även en väl utvecklad infrastruktur och kollektivtrafik.

Intresseanmälan

Du behöver ange ett namn
Du behöver ange ett namn
Fyll i företag
Du behöver ange en giltig epost
Fyll i ett telefonnummer
Meddelande kan bara vara 250 tecken

Tack!

Tack för din intresseanmälan.

Vi hör av oss inom kort.

Vänliga hälsningar
Wallenstam

Att hyra av Wallenstam

Vi ser fram emot att få ha dig som hyresgäst. Vårt mål är att du ska trivas både med oss och dina lokaler. Tillsammans skapar vi lokaler som matchar era behov nu och i framtiden. Att vara kund hos Wallenstam innebär att du kan fokusera på ditt arbete fullt ut, vi hjälper till med allt som rör lokalen.

Läs mer