EN
Disponentvägen 4

Disponentvägen 4

 • 12044 kr/mån
 • 3 Rok
 • 74 m²

Välkommen till Kv. Rosengången i Mölnlycke Fabriker! Här finns nu en ljus och välplanerad lägenhet högst upp i fastigheten som stod klar för inflyttning under slutet av 2020. Lägenheten ligger med attraktivt läge i ett naturskönt område i närheten av centrala Mölnlycke. Lägenheten har en öppen planlösning och en rymlig balkong som nås från vardagsrummet. I sovrummen är det snedtak med takfönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Badrummet är helkaklat och har tvättmaskin, torktumlare och handdukstork. Parkett i finns i samtliga rum förutom i hallen där det ligger klinker vid entrédörren. Lägenheten ligger i en modern och energieffektiv fastighet där varje lägenhet har individuell mätning av el och vattenförbrukning som tillkommer till hyran. Mätarna avläses månadsvis och förbrukningen debiteras på hyresavin. *I 360-visningen kan avvikelser förekomma såsom fönsterplacering, våningsplan, balkong/franskbalkong/uteplats, skåpsplacering, placering av uttag, takhöjd, storlek etc.

Tillgänglighet

Parkering

Parkering kan hyras separat

Balkong

Hiss

Hiss rymmer rullstol, nås från entréplan

Rökfritt

Rökfri fastighet

Snabbfakta

Typ:

Hyresrätt

Storlek:

74 m², 3 Rok

Hyra:

12044 kr/mån

Tillträde

2024-08-01

Status:

Ledigt

Våning:

9:e våningen

Byggår:

2020

El, värme, vatten

El och vatten ingår ej

Badrum

Badrum, Handdukstork

Kök

Diskmaskin, Kök, Köksfläkt

Tvätt

Torktumlare, Tvättmaskin

Övrigt

Säkerhetsdörr

Galleri

Mölnlycke

På vårkanten är det vitsipporna i Råda som hälsar en välkommen till Mölnlycke. Här finns härliga skogar och badplatser samt ett centrum med allt du kan behöva. En kort promenad från centrum hittar du Mölnlycke Fabriker, en ny stadsdel i genuina bruksmiljöer med ca 500 bostäder, ny arena och flera kommersiella verksamheter.

Service och butiker
I Mölnlycke centrum finns det mesta du behöver, butiker, bibliotek, vårdcentral, apotek m.m.

Kommunikationer
Bor du i Mölnlycke och vill åka till Göteborg tar du buss X4 som tar dig in till city på cirka 30 minuter. Med buss kan du ta dig till Mölndal, Frölunda och Partille.

Fritid och rekreation
I Mölnlycke är det nära till vacker natur och friluftsliv. I Wendelsbergsparken hittar du fina motionsspår, grillplats och lekplatsen ”Skogsleken”. Även runt Råda Säteri finns sköna gång- och ridstigar som bl.a. leder till strövområdet runt Delsjöarna.

I Wallenstam arena kan du se Sveriges bästa innebandylag mötas och om du är sugen på att själv träna finns både padelhall och gym i närheten.

Att hyra av Wallenstam

Det här är en av flera bostäder som vi förmedlar via vår kostnadsfria bostadskö. Här ser du hur hela processen går till för att söka hyresrätt i en befintlig fastighet hos oss.

Notera att du max kan söka tre hyresrätter (gäller ej nyproduktion) åt gången. För att ta bort en ansökan gå till Mina ansökningar.

Se även våra köregler och kriterier.

Till bostadskön
 • Ansökan

  Vi publicerar våra lediga lägenheter på wallenstam.se under "Lediga bostäder".

  Är du intresserad av lägenheten skickar du in en ansökan på Mina Sidor. Men tänk på att du först måste registera dig i vår bostadskö.

 • Visning

  Om det sker en visning av lägenheten kommer du som har anmält ditt intresse och har tillräckligt med köpoäng få ett mejl med information om visning.

 • Erbjudande

  Om du uppfyller våra uthyrningskriterier och har tillräckligt många köpoäng blir du kontaktad med ett erbjudande om en lägenhet

 • Kontrakt

  Vid godkänd ansökan och skrivet kontrakt nollställs dina och din eventuella medsökandes köpoäng.

  Om din ansökan inte är godkänd får du ett mejl med information om att förmedlingen är avslutad.