EN
Mölndalsvägen 49

Mölndalsvägen 49

 • 8519 kr/mån
 • 2,5 Rok
 • 57 m²

Ljus och trevlig 2,5:a i Mölndal. Attraktivt läge med närhet till både butiker och allmänna kommunikationer till centrum, endast 5 min med spårvagn till Korsvägen. Fastigheten stod klar för inflyttning 2008. Lägenheten: -Hyresgästerna i fastigheten har tillgång till en gemensam takterrass. - I fastigheten har varje lägenhet individuell mätning för el och vattenförbrukning. Förbrukningen avläses månadsvis och debiteras separat på hyresavin. Du betalar endast för det du själv förbrukat och har därmed större möjlighet att påverka kostnaderna. Övrigt: -Rökfritt avtal. - Mindre avvikelser från planritningen kan förekomma. - Lägenheten hyrs ut efter visning till de sökande som får ett erbjudande. -Viss slitage i lägenheten kan förekomma. - Information kring lägenheten finner du/ni i annonsen, vi har dessvärre inte möjlighet att besvara på ytterligare frågor om lägenheten innan du som sökande får ett ev. erbjudande om visning.

Parkering

Parkering kan hyras separat

Rökfritt

Rökfritt avtal

Snabbfakta

Typ:

Hyresrätt

Storlek:

57 m², 2,5 Rok

Hyra:

8519 kr/mån

Tillträde

2024-08-01

Status:

Ledigt

Våning:

5:e våningen

Byggår:

2008

El, värme, vatten

El ingår ej

Övrigt

Säkerhetsdörr

Krokslätt

Service och butiker
I östra Krokslätt ligger ett industriområde med stora matbutiker och varuhus. I området finns även dagligvaruaffärer och det är inte långt till Viktor Rydbergsgatan och Eklandagatan i Johanneberg som erbjuder fler butiker och restauranger.

Kommunikationer
Från Krokslätt tar man sig på några minuter till City eller Mölndal med spårvagn eller buss.

Fritid och rekreation
I väster angränsar Krokslätt till Safjällets naturreservat som är en blandskog med några mindre dammar och fornminnen. Krokslättsvallen är stadsdelens idrottsplats.

Att hyra av Wallenstam

Det här är en av flera bostäder som vi förmedlar via vår kostnadsfria bostadskö. Här ser du hur hela processen går till för att söka hyresrätt i en befintlig fastighet hos oss.

Notera att du max kan söka tre hyresrätter (gäller ej nyproduktion) åt gången. För att ta bort en ansökan gå till Mina ansökningar.

Se även våra köregler och kriterier.

Till bostadskön
 • Ansökan

  Vi publicerar våra lediga lägenheter på wallenstam.se under "Lediga bostäder".

  Är du intresserad av lägenheten skickar du in en ansökan på Mina Sidor. Men tänk på att du först måste registera dig i vår bostadskö.

 • Visning

  Om det sker en visning av lägenheten kommer du som har anmält ditt intresse och har tillräckligt med köpoäng få ett mejl med information om visning.

 • Erbjudande

  Om du uppfyller våra uthyrningskriterier och har tillräckligt många köpoäng blir du kontaktad med ett erbjudande om en lägenhet

 • Kontrakt

  Vid godkänd ansökan och skrivet kontrakt nollställs dina och din eventuella medsökandes köpoäng.

  Om din ansökan inte är godkänd får du ett mejl med information om att förmedlingen är avslutad.