EN
Guldhedstorget 1A

Guldhedstorget 1A

 • 8806 kr/mån
 • 2 Rok
 • 49 m²

Välkommen till populära Guldheden! Här finns nu en mysig 2-rumlägenhet med kokvrå i fastighet från 1940-talet, precis intill Wavrinskys plats. Lägenheten renoverades 2021. Bilderna i annonsen är tagna vid slutbesiktningen efter den renoveringen Tack vare bostadens generösa fönster och fransk balkong får man ett vackert ljusinsläpp och en fin utsikt. I källarplan finns tvättstuga, cykelrum, källarförråd och miljörum. Vi informerar om att detta är ett rökfritt avtal, vilket utöver själva lägenheten omfattar även gemensamma utrymmen, gård, balkong, loftgång, uteplats och garage. Information kring lägenheten finner du i annonsen, vi har dessvärre inte möjlighet att besvara på ytterligare frågor om lägenheten innan du som sökande får ett ev. erbjudande om visning.0 Välkommen med din ansökan!

Balkong

Fransk balkong (Balkongdörr)

Hiss

Hiss nås via trappor

Rökfritt

Rökfritt avtal

Snabbfakta

Typ:

Hyresrätt

Storlek:

49 m², 2 Rok

Hyra:

8806 kr/mån

Tillträde

2024-07-01

Status:

Ledigt

Våning:

5:e våningen

Byggår:

1945

El, värme, vatten

El ingår ej

Badrum

Badrum, Handdukstork

Kök

Diskmaskin, Kokvrå

Tvätt

Torktumlare, Tvättmaskin

Övrigt

Säkerhetsdörr

Galleri

Guldheden

Vårt flervåningshus i Guldheden ligger alldeles bredvid Wavrinskys plats.

Service och butiker
I Guldheden finns all den service, som man kan kräva i ett centralt bostadsområde. På Dr Fries Torg finns bland annat livsmedelsaffär, bankomat, bibliotek, vårdcentral och apotek. I området finns även ett flertal andra servicebutiker. Till Sahlgrenska universitetssjukhuset är det promenadavstånd.

Kommunikationer
Från Guldheden går flera spårvagnar in till centrum. Resan tar max 20 minuter.

Fritid och rekreation
På promenadavstånd ligger Mossens Idrottsplats med motionsslingor. Södra Guldhedens parker och grönområden kompletteras av naturreservatet i Änggårdsbergen. Slottskogen ligger också på behörigt avstånd.

Att hyra av Wallenstam

Det här är en av flera bostäder som vi förmedlar via vår kostnadsfria bostadskö. Här ser du hur hela processen går till för att söka hyresrätt i en befintlig fastighet hos oss.

Notera att du max kan söka tre hyresrätter (gäller ej nyproduktion) åt gången. För att ta bort en ansökan gå till Mina ansökningar.

Se även våra köregler och kriterier.

Till bostadskön
 • Ansökan

  Vi publicerar våra lediga lägenheter på wallenstam.se under "Lediga bostäder".

  Är du intresserad av lägenheten skickar du in en ansökan på Mina Sidor. Men tänk på att du först måste registera dig i vår bostadskö.

 • Visning

  Om det sker en visning av lägenheten kommer du som har anmält ditt intresse och har tillräckligt med köpoäng få ett mejl med information om visning.

 • Erbjudande

  Om du uppfyller våra uthyrningskriterier och har tillräckligt många köpoäng blir du kontaktad med ett erbjudande om en lägenhet

 • Kontrakt

  Vid godkänd ansökan och skrivet kontrakt nollställs dina och din eventuella medsökandes köpoäng.

  Om din ansökan inte är godkänd får du ett mejl med information om att förmedlingen är avslutad.