EN
Friggagatan 25 A

Friggagatan 25 A

 • 9876 kr/mån
 • 2 Rok
 • 75 m²

Välkommen till Stampen! Här finns nu en ljus och rymlig lägenhet med balkong. Stampen ligger nästgårds med Göteborgs Centralstation och Nils Ericsonterminal som är utgångspunkten för busstrafiken till Västra Götaland. Området har på senare tid utvecklats med flertalet nya bostäder, restauranger, friskvårdsmöjligheter och liknande. En utveckling som har gett området nytt liv med människor i rörelse såväl dagtid som kvällstid. Vi informerar om att detta är ett rökfritt avtal, vilket utöver själva lägenheten omfattas även gemensamma utrymmen, gård, balkong, loftgång, uteplats och garage. Kök och badrum renoverades 2019. Välkommen med din ansökan!

Balkong

Hiss

Hiss nås via trappor

Rökfritt

Rökfritt avtal

Snabbfakta

Typ:

0

Storlek:

75 m², 2 Rok

Hyra:

9876 kr/mån

Tillträde

2024-09-01

Status:

Ledigt

Våning:

1:a våningen

Byggår:

1936

Tidigare inflytt

Det finns möjlighet att flytta in tidigare.

El, värme, vatten

El ingår ej

Badrum

Badrum

Kök

Diskmaskin, Kök

Tvätt

Torktumlare, Tvättmaskin

Galleri

Stampen

Stampen har på senare tid utvecklats med flertalet nya bostäder, restauranger, friskvårdsmöjligheter och liknande. En utveckling som har gett området nytt liv med människor i rörelse såväl dagtid som kvällstid.

Tillgänglighet

Det är svårt att hitta ett mer idealiskt läge än Stampen när det gäller tillgänglighet via tåg, spårvagn och buss. Med Centralstationen som närmaste granne når man såväl fjärr- som lokaltåg och regionala bussar. Dessutom passerar i stort sett alla spårvagnar och många lokalbussar här.

Att hyra av Wallenstam

Det här är en av flera bostäder som vi förmedlar via vår kostnadsfria bostadskö. Här ser du hur hela processen går till för att söka hyresrätt i en befintlig fastighet hos oss.

Notera att du max kan söka tre hyresrätter (gäller ej nyproduktion) åt gången. För att ta bort en ansökan gå till Mina ansökningar.

Se även våra köregler och kriterier.

Till bostadskön
 • Ansökan

  Vi publicerar våra lediga lägenheter på wallenstam.se under "Lediga bostäder".

  Är du intresserad av lägenheten skickar du in en ansökan på Mina Sidor. Men tänk på att du först måste registera dig i vår bostadskö.

 • Visning

  Om det sker en visning av lägenheten kommer du som har anmält ditt intresse och har tillräckligt med köpoäng få ett mejl med information om visning.

 • Erbjudande

  Om du uppfyller våra uthyrningskriterier och har tillräckligt många köpoäng blir du kontaktad med ett erbjudande om en lägenhet

 • Kontrakt

  Vid godkänd ansökan och skrivet kontrakt nollställs dina och din eventuella medsökandes köpoäng.

  Om din ansökan inte är godkänd får du ett mejl med information om att förmedlingen är avslutad.