EN
Kobbarnas Väg 8

Kobbarnas Väg 8

 • 9729 kr/mån
 • 2 Rok
 • 62 m²

Välkommen till Olskroken! Här finns nu en väldisponerad lägenhet med balkong i fastighet från sent 1930-tal, och med närhet till både grönområden och stadsliv. I nära anslutning till huset, vid Olskrokstorget, går flera spårvags- och busslinjer in till centrum eller vidare österut, och för dig som hellre väljer cykel och inte är rädd för backar är cykelbanorna väl utbyggda. Härliga naturreservatet Delsjön ligger alldeles runt knuten med möjlighet till en mängd naturupplevelser i form av bad, kanotpaddling, friluftsliv eller ridning. Lägenheten totalrenoverades 2019 enligt vårt koncept för pluslägenheter. Väggarna är målade i ljusa kulörer och golvet är genomgående parkettgolv i samtliga rum. I hallen är det klinkers innanför entrédörren. I det helkaklade badrummet finns det duschhörna med glasväggar, tvättmaskin & torktumlare, handdukstork, golvvärme samt spotlights i taket. Köket är utrustat med vita skåpluckor, grå bänkskiva, glashällspis med varmluftsugn, köksfläkt, diskmaskin samt spotlights i taket och ovanför diskbänken. Bostaden har generösa ytor där vardagsrummet blir den naturliga samlingsplatsen. Information kring lägenheten finner du i annonsen, vi har dessvärre inte möjlighet att besvara på ytterligare frågor om lägenheten innan du som sökande får ett eventuellt erbjudande om visning. Välkommen med din ansökan!

Balkong

Hiss

Hiss nås via trappor

Rökfritt

Rökfritt avtal

Snabbfakta

Typ:

Hyresrätt

Storlek:

62 m², 2 Rok

Hyra:

9729 kr/mån

Tillträde

2024-08-01

Status:

Ledigt

Våning:

5:e våningen

Byggår:

1937

El, värme, vatten

El ingår ej

Badrum

Handdukstork, Badrum

Kök

Diskmaskin, Köksfläkt

Tvätt

Torktumlare, Tvättmaskin

Övrigt

Golvvärme, Säkerhetsdörr

Galleri

Lunden & Olskroken

Service och butiker
Närmaste köpcentrum ligger vid Olskrokstorget här finns livsmedelsaffärer, småbutiker, apotek, vårdcentral och torghandel. Längs Danska Vägen och Redbergsvägen finns också många olika butiker, restauranger och kaféer.

Kommunikationer
Avstånd till centrala Göteborg är cirka 3 kilometer, vilket motsvarar en restid med buss på cirka 10 minuter. För dig som hellre väljer cykel och inte är rädd för backar är cykelbanorna väl utbyggda. Från Olskrokstorget går även flera spårvagnar in till stan och vidare österut.

Fritid och rekreation
Härliga naturreservatet Delsjön ligger alldeles runt knuten. Här finns möjlighet till en mängd naturupplevelser i form av bad, kanotpaddling, friluftsliv eller ridning.

Att hyra av Wallenstam

Det här är en av flera bostäder som vi förmedlar via vår kostnadsfria bostadskö. Här ser du hur hela processen går till för att söka hyresrätt i en befintlig fastighet hos oss.

Notera att du max kan söka tre hyresrätter (gäller ej nyproduktion) åt gången. För att ta bort en ansökan gå till Mina ansökningar.

Se även våra köregler och kriterier.

Till bostadskön
 • Ansökan

  Vi publicerar våra lediga lägenheter på wallenstam.se under "Lediga bostäder".

  Är du intresserad av lägenheten skickar du in en ansökan på Mina Sidor. Men tänk på att du först måste registera dig i vår bostadskö.

 • Visning

  Om det sker en visning av lägenheten kommer du som har anmält ditt intresse och har tillräckligt med köpoäng få ett mejl med information om visning.

 • Erbjudande

  Om du uppfyller våra uthyrningskriterier och har tillräckligt många köpoäng blir du kontaktad med ett erbjudande om en lägenhet

 • Kontrakt

  Vid godkänd ansökan och skrivet kontrakt nollställs dina och din eventuella medsökandes köpoäng.

  Om din ansökan inte är godkänd får du ett mejl med information om att förmedlingen är avslutad.