EN
Mäster Johansgatan 16

Mäster Johansgatan 16

 • 10372 kr/mån
 • 3 Rok
 • 71 m²

Välkommen till Lunden och denna charmiga fastighet från sent 1970-tal. Här är det lätt att trivas med närhet till grönområden, stadsliv och kollektivtrafik. Från Redbergsplatsen går flera spårvags- och busslinjer in till centrum eller vidare österut, och för dig som hellre väljer cykel och inte är rädd för backar är cykelbanorna väl utbyggda. Härliga naturreservatet Delsjön ligger alldeles runt knuten med möjlighet till en mängd naturupplevelser i form av bad, kanotpaddling, friluftsliv eller ridning. Denna charmiga lägenhet har väggar som är målade i ljusa kulörer och golvet är genomgående parkettgolv i samtliga rum. I hallen är det klinkers innanför entrédörren. I det helkaklade badrummet finns handukstork och det är förberett för tvättmaskin. Köket är utrustat med glashällspis, köksfläkt och diskmaskin Bostaden har generösa ytor där vardagsrummet blir den naturliga samlingsplatsen, och härifrån nås även balkongen som vetter ut mot Mäster Johansgatan. Lägenheten nås via loftgång med ingång från innergården. Information kring lägenheten finner du i annonsen, vi har dessvärre inte möjlighet att besvara på ytterligare frågor om lägenheten innan du som sökande får ett ev. erbjudande om visning. Vi informerar om att detta är ett rökfritt avtal, vilket utöver själva lägenheten omfattas även gemensamma utrymmen, gård, balkong, loftgång, uteplats och garage. Plats i garage finns att hyra, i mån av plats, söks separat via Wallenstams hemsida. Välkommen med din ansökan!

Parkering

Garage kan hyras separat

Balkong

, Loftgång entrébalkong

Hiss

Hiss finnes, uppgift om tillgänglighet saknas

Rökfritt

Rökfritt avtal

Snabbfakta

Typ:

Hyresrätt

Storlek:

71 m², 3 Rok

Hyra:

10372 kr/mån

Tillträde

2024-09-01

Status:

Ledigt

Våning:

4:e våningen

Byggår:

1974

El, värme, vatten

El ingår ej

Badrum

Handdukstork, Badrum

Kök

Diskmaskin, Köksfläkt, Kök

Tvätt

Förberett för tvättmaskin

Övrigt

Säkerhetsdörr

Galleri

Lunden & Olskroken

Service och butiker
Närmaste köpcentrum ligger vid Olskrokstorget här finns livsmedelsaffärer, småbutiker, apotek, vårdcentral och torghandel. Längs Danska Vägen och Redbergsvägen finns också många olika butiker, restauranger och kaféer.

Kommunikationer
Avstånd till centrala Göteborg är cirka 3 kilometer, vilket motsvarar en restid med buss på cirka 10 minuter. För dig som hellre väljer cykel och inte är rädd för backar är cykelbanorna väl utbyggda. Från Olskrokstorget går även flera spårvagnar in till stan och vidare österut.

Fritid och rekreation
Härliga naturreservatet Delsjön ligger alldeles runt knuten. Här finns möjlighet till en mängd naturupplevelser i form av bad, kanotpaddling, friluftsliv eller ridning.

Att hyra av Wallenstam

Det här är en av flera bostäder som vi förmedlar via vår kostnadsfria bostadskö. Här ser du hur hela processen går till för att söka hyresrätt i en befintlig fastighet hos oss.

Notera att du max kan söka tre hyresrätter (gäller ej nyproduktion) åt gången. För att ta bort en ansökan gå till Mina ansökningar.

Se även våra köregler och kriterier.

Till bostadskön
 • Ansökan

  Vi publicerar våra lediga lägenheter på wallenstam.se under "Lediga bostäder".

  Är du intresserad av lägenheten skickar du in en ansökan på Mina Sidor. Men tänk på att du först måste registera dig i vår bostadskö.

 • Visning

  Om det sker en visning av lägenheten kommer du som har anmält ditt intresse och har tillräckligt med köpoäng få ett mejl med information om visning.

 • Erbjudande

  Om du uppfyller våra uthyrningskriterier och har tillräckligt många köpoäng blir du kontaktad med ett erbjudande om en lägenhet

 • Kontrakt

  Vid godkänd ansökan och skrivet kontrakt nollställs dina och din eventuella medsökandes köpoäng.

  Om din ansökan inte är godkänd får du ett mejl med information om att förmedlingen är avslutad.