EN
Kansligränd 1

Kansligränd 1

 • 10359 kr/mån
 • 3 Rok
 • 69 m²

Välkommen till Huddinge! Lägenheten har ekparkett (3-stav) genom gående i lägenheten. Väggar i en ljus i vit kulör. Lackade köksluckor i köket. Lägenheten har inget badkar endast plats för badkar är ritat på ritningen. Badrummet har gråklinker samt vit och grå kakel. Hyran avser 2024-års hyresnivå. Lägenheten ligger i en modern och energieffektiv fastighet och varje lägenhet har individuell mätning för el- och vattenförbrukning, därmed betalar du endast för det du själv förbrukar och har större möjlighet att påverka kostnaderna. Kostnaden debiteras separat på din hyresavi. Tillhörande förråd finns på vinden. Gemensam tvättstuga på gården. Parkeringsplatser finns att söka separat via vår hemsida. Hiss nås via trappor ingång från gata, markplan från innergården. Visning sker helgdag. Varmt välkommen att söka!

Parkering

Parkering kan hyras separat

Uteplats

Hiss

Hiss nås via trappor

Snabbfakta

Typ:

Hyresrätt

Storlek:

69 m², 3 Rok

Hyra:

10359 kr/mån

Tillträde

2024-07-01

Status:

Ledigt

Våning:

Entrévåning

Byggår:

2007

El, värme, vatten

El och vatten ingår ej

Kök

Förberett för diskmaskin

Huddinge

Service och butiker
Huddinge centrum erbjuder all typ av service och hit är det nära från de flesta av våra fastigheter. Närmast våra fastigheter finns Huddinge centrum med alla nödvändigheter du behöver. I Flemingsberg, bara en pendeltågsstation bort ligger Karolinska Universitetssjukhuset.

Kommunikationer
Med pendeltåget från Huddinge kan du enkelt ta dig till city på ca 15 min. Det finns även ett stort utbud av bussar som trafikerar många olika delar i och runt kommunen.

Fritid och rekreation
Huddinge bjuder på närhet till naturen och grönområden med sina nio naturreservat, från Glömsta äng i väster till Trångsundsskogen i öster. Drygt en tredjedel av kommunens yta är naturreservat. I kommunen finns också flera insjöar som bjuder på badplatser sommartid och skridskoåkning vintertid.

Att hyra av Wallenstam

Det här är en av flera bostäder som vi förmedlar via vår kostnadsfria bostadskö. Här ser du hur hela processen går till för att söka hyresrätt i en befintlig fastighet hos oss.

Notera att du max kan söka tre hyresrätter (gäller ej nyproduktion) åt gången. För att ta bort en ansökan gå till Mina ansökningar.

Se även våra köregler och kriterier.

Till bostadskön
 • Ansökan

  Vi publicerar våra lediga lägenheter på wallenstam.se under "Lediga bostäder".

  Är du intresserad av lägenheten skickar du in en ansökan på Mina Sidor. Men tänk på att du först måste registera dig i vår bostadskö.

 • Visning

  Om det sker en visning av lägenheten kommer du som har anmält ditt intresse och har tillräckligt med köpoäng få ett mejl med information om visning.

 • Erbjudande

  Om du uppfyller våra uthyrningskriterier och har tillräckligt många köpoäng blir du kontaktad med ett erbjudande om en lägenhet

 • Kontrakt

  Vid godkänd ansökan och skrivet kontrakt nollställs dina och din eventuella medsökandes köpoäng.

  Om din ansökan inte är godkänd får du ett mejl med information om att förmedlingen är avslutad.