EN
Gripengatan 5

Gripengatan 5

  • 10027 kr/mån
  • 2 Rok
  • 56 m²

Välkommen till populära Barkarbystaden! Denna ljusa moderna tvåa med öppen planlösning och balkong. I den här trivsamma lägenheten har samtliga rum ekparkett och målade väggar i ljusa färger. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger härliga sociala ytor med plats för umgänge. I köket finns diskmaskin och det är förberett för mikrovågsugn och matfallsavkvarn. Det helkaklade badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare så väl som handdukstork och golvvärme. I hallen möts du av grått klinkergolv vid entrédörren. Här bor du på en höjd med fritt läge och rogivande atmosfär, den lummiga innergården erbjuder en härlig oas för umgänge utomhus. Lägenheten ligger i en modern och energieffektiv fastighet och varje lägenhet har individuell mätning för el- och vattenförbrukning, därmed betalar du endast för det du själv förbrukar och har större möjlighet att påverka kostnaderna. Kostnaden debiteras separat på din hyresavi. Lägenheten kommer inte att visas utan ställning behöver tas endast från planritning. Angiven hyra avser 2024 års hyresnivå. Varmt välkommen att söka!

Snabbfakta

Typ:

0

Storlek:

56 m², 2 Rok

Hyra:

10027 kr/mån

Tillträde

2024-05-15

Status:

Ledigt

Våning:

3:e våningen

Byggår:

2014

Barkarby

Service och butiker
Ett stort utbud av handel och service finns väl representerad i området, både i större handelsplatser samt i småskalig form i och kring bostadskvarteren.

Kommunikationer
Om några år kommer Barkarbystaden att bli västra Stockholms nya knutpunkt. Både tunnelbana, fjärrtåg och pendeltåg kommer stanna i området. Hela Järfälla har redan idag mycket bra kommunikationer till Stockholm och har utsetts till ”bästa pendlarkommun”.

Fritid och rekreation
En tredjedel av Järfälla är naturreservat. Det innebär att naturen kommer att få vara orörd även när kommunen och Barkarbystaden växer. Stadsdelen ligger precis bredvid Järvafältet - ett av Stockholms största sammanhängande grönområden. I anslutning till Herrestaskolan finns teaterscen, bibliotek, aktivitetspark och sporthall med klättervägg.

Att hyra av Wallenstam

Det här är en av flera bostäder som vi förmedlar via vår kostnadsfria bostadskö. Här ser du hur hela processen går till för att söka hyresrätt i en befintlig fastighet hos oss.

Notera att du max kan söka tre hyresrätter (gäller ej nyproduktion) åt gången. För att ta bort en ansökan gå till Mina ansökningar.

Se även våra köregler och kriterier.

Till bostadskön
  • Ansökan

    Vi publicerar våra lediga lägenheter på wallenstam.se under "Lediga bostäder".

    Är du intresserad av lägenheten skickar du in en ansökan på Mina Sidor. Men tänk på att du först måste registera dig i vår bostadskö.

  • Visning

    Om det sker en visning av lägenheten kommer du som har anmält ditt intresse och har tillräckligt med köpoäng få ett mejl med information om visning.

  • Erbjudande

    Om du uppfyller våra uthyrningskriterier och har tillräckligt många köpoäng blir du kontaktad med ett erbjudande om en lägenhet

  • Kontrakt

    Vid godkänd ansökan och skrivet kontrakt nollställs dina och din eventuella medsökandes köpoäng.

    Om din ansökan inte är godkänd får du ett mejl med information om att förmedlingen är avslutad.