EN
Holbergsgatan 84

Holbergsgatan 84

 • 3199 kr/mån
 • 1 Rok
 • 26 m²

Välkommen till 1 RoKv i Bromma. Lägenheten är en liten etta med balkong. Varm och kallvatten ingår i hyran, kostnader för hushållsel tillkommer och tecknas med Ellevio. Bredbandsleverantör är tele2 eller telenor. Hyran avser 2024-års hyresnivå. Fysisk visning kommer att hållas. Mer information skickas ut om du blir kallad till visning. OBS!!!!! Snabb inflytt!!! 2024-05-02!!! Varmt välkommen att söka!

Balkong

Snabbfakta

Typ:

Hyresrätt

Storlek:

26 m², 1 Rok

Hyra:

3199 kr/mån

Tillträde

2024-05-01

Status:

Ledigt

Våning:

3:e våningen

Byggår:

1951

Blackeberg

Service och butiker
I Blackebergs 50-talscentrum hittar du bland annat mataffärer, bibliotek och fritidsgård. I området runt Blackebergs centrum finns flera skolor.
Närmaste köpcenter är Vällingby centrum med 125 butiker.

Kommunikationer
Från Blackeberg tar du dig till T-centralen på 25 minuter med tunnelbanans gröna linje. I närliggande Alvik finns förbindelser både med buss, tvärbanan och Nockebybanan till flera delar av Stockholm. För den som flyger finns Bromma flygplats bara ett par kilometer bort.

Fritid och rekreation
Blackeberg ligger mitt emellan de två naturreservaten Grimstaskogen och Judagskogen. I Judarskogens naturreservat finns en sjö, flera promenadstigar och en varierande natur. På sommaren kan du njuta av ett bad i Mälaren. Bara några minuters promenad från Blackebergs tunnelbanestation finns Kanaanbadet med hopptorn, beachvolleyplan, kiosk och vidsträckta gräsmattor.

Att hyra av Wallenstam

Det här är en av flera bostäder som vi förmedlar via vår kostnadsfria bostadskö. Här ser du hur hela processen går till för att söka hyresrätt i en befintlig fastighet hos oss.

Notera att du max kan söka tre hyresrätter (gäller ej nyproduktion) åt gången. För att ta bort en ansökan gå till Mina ansökningar.

Se även våra köregler och kriterier.

Till bostadskön
 • Ansökan

  Vi publicerar våra lediga lägenheter på wallenstam.se under "Lediga bostäder".

  Är du intresserad av lägenheten skickar du in en ansökan på Mina Sidor. Men tänk på att du först måste registera dig i vår bostadskö.

 • Visning

  Om det sker en visning av lägenheten kommer du som har anmält ditt intresse och har tillräckligt med köpoäng få ett mejl med information om visning.

 • Erbjudande

  Om du uppfyller våra uthyrningskriterier och har tillräckligt många köpoäng blir du kontaktad med ett erbjudande om en lägenhet

 • Kontrakt

  Vid godkänd ansökan och skrivet kontrakt nollställs dina och din eventuella medsökandes köpoäng.

  Om din ansökan inte är godkänd får du ett mejl med information om att förmedlingen är avslutad.